brak możliwości wejścia na stronę
brak możliwości wejścia na stronę
Po trafieniu do szpitala nie mam możliwości wejścia do gry. Otrzymuje tylko komunikat: "Firefox wykrył, że serwer przekierowuje żądanie tego zasobu w sposób uniemożliwiający jego ukończenie."
Próbowałem wyczyścić cache, ciasteczka, a nawet w innej przegladarce, ale ciagle mam to samo.
Prosiłbym o rozwiązanie problemu.
Próbowałem wyczyścić cache, ciasteczka, a nawet w innej przegladarce, ale ciagle mam to samo.
Prosiłbym o rozwiązanie problemu.
Re: brak możliwości wejścia na stronę
Sprawdzalem i nie znalazlem niczego niepokojacego, niemniej problem moze istniec, bo wprowadzalem zmiany w tym zakresie.
Bylbym wdzieczny za dokladnie opisanie w jakich okolicznosciach wystapil blad.
Pisal pan, ze byl w szpitalu, generalnie bedac w szpitalu mozna odwiedzac tylko nieliczne podstrony (ranking, edycja danych, komunikaty, blog, forum, pomoc, szpital), na jaka strone probowal pan wejsc kiedy wystapil ten komunikat i w jakich okolicznosciach?
Bylbym wdzieczny za dokladnie opisanie w jakich okolicznosciach wystapil blad.
Pisal pan, ze byl w szpitalu, generalnie bedac w szpitalu mozna odwiedzac tylko nieliczne podstrony (ranking, edycja danych, komunikaty, blog, forum, pomoc, szpital), na jaka strone probowal pan wejsc kiedy wystapil ten komunikat i w jakich okolicznosciach?
Miałem ten sam problem w Chrome. Dwukrotnie odzyskałem możliwość przegladania strony gry, gdy energia wynosiła 20%, być może dla energii == 0 zaczyna wariować
Trzeci raz ta sama sytuacja, error 310 (poniżej treść) i przy pierwszym udanym refreshu 20% energii.
Kod: Zaznacz cały
Ta strona internetowa zawiera pętlę przekierowań
Strona internetowa pod adresem http://e-conomica.pl/hospital.php spowodowała zbyt wiele przekierowań. W rozwiązaniu problemu może pomóc usunięcie plików cookie tej witryny lub zezwolenie na pliki cookie innych firm. Jeśli to nie pomoże, prawdopodobnie jest to błąd konfiguracji serwera, a nie problem z tym komputerem.
Oto kilka propozycji:
Załaduj ponownie tę stronę internetową później.
Więcej informacji na temat tego problemu.
Błąd 310 (net::ERR_TOO_MANY_REDIRECTS): Zbyt wiele przekierowań.
W samo sedno r0bson - wariowalo gdy zdrowie bylo 0
i chyba dalej wariuje ^^, bo wlasnie znow trafilem do szpitala i nie moge na zadna podstrone gry wejsc
Dalej bład, czy zawsze wraca na stronę szpitala (to akurat jest normalne) ?
Poprawione