hodowle nie działają
hodowle nie działają
ciekawym, czy tylko u mnie, czy ogólnie u wszystkich
mowa oczywiście o krówkach, kurkach i świnkach, bo dziwne, ale karpie na święta się lęgną
mowa oczywiście o krówkach, kurkach i świnkach, bo dziwne, ale karpie na święta się lęgną
Re: hodowle nie działają
U mnie też, krowy mleka nie dają...topik pisze:ciekawym, czy tylko u mnie, czy ogólnie u wszystkich
Nic z tym nie robilem i teraz patrze ze hodowle dzialaja normalnie.
Nie wiem, bede obserwowal, prosze o informacje gdyby nie dzialalo im szybciej tym lepiej bede mogl sprawdzic co sie dzieje.
Nie wiem, bede obserwowal, prosze o informacje gdyby nie dzialalo im szybciej tym lepiej bede mogl sprawdzic co sie dzieje.
działka3143, 5 rund wynik bez zmian - 5,8%stvoor pisze:Nic z tym nie robilem i teraz patrze ze hodowle dzialaja normalnie.
działki 2676 i 2635 - bez zmian ;(
ludzie są, pasza jest a nic poza tym nie ma
ludzie są, pasza jest a nic poza tym nie ma
Poprawione, znów dyski się zapchały :/
chyba jest ok, ale brakło mi energii do obsadzenia hodowli ;(
podnoszę
znow nie działają ;(
czyżby ...... -->
znow nie działają ;(
czyżby ...... -->
stvoor pisze:Poprawione, znów dyski się zapchały :/
może żeby się dyski nie zapychały wystarczy ograniczyć ilość zapisywanych informacji do raportów i ograniczyć ich ilość do ostatnich 2-3 dni????