Witam serdecznie,
Gram w tę grę od paru godzin i zauważyłem, że żaden z wykresów mi się nie wywołuje poprawnie. Szukałem odpowiedzi na forum lecz nic nie znalazłem. Co się dzieje ?
- Wykresy oc prawda są pokazywane, ale widzę tylko około połowy górnej części wykresu co za wiele informacji mi nie daje.
Może ktoś ma jakiś pomysł ? Używam przeglądarki mozilla firefox.
Dzięki z góry i pozdrawiam
Malahir
Podgląd wykresów
Re: Podgląd wykresów
Mam podobny problem, nie widzę całych wykresów tylko część. Dołączam się do kolegi.
Proszę sprawdzić czy problem występuje w innej przeglądarce niż ta z której korzystasz (Internet Explorer, Firefox, Chrome, Opera).
Proszę także spróbować wyczyścić ciasteczka i pamięć podręczną.
Dla firefoxa
Wykonaj poniższe kroki, a następnie odśwież stronę, z którą masz problem.
Na górze okna Firefoksa naciśnij przycisk Firefox, przejdź do menu Historia i wybierz Wyczyść historię przeglądania….
W systemie Windows XP: Na górze okna Firefoksa kliknij menu Narzędzia i wybierz Wyczyść historię przeglądania….
Z menu rozwijanego Okres do wyczyszczenia: wybierz wszystko.
Naciśnij przycisk ze strzałką znajdujący się obok etykiety Szczegóły, by wyświetlić listę elementów, które można wyczyścić.
Zaznacz Ciasteczka i Pamięć podręczna.
Naciśnij przycisk Wyczyść teraz.
Proszę także spróbować wyczyścić ciasteczka i pamięć podręczną.
Dla firefoxa
Wykonaj poniższe kroki, a następnie odśwież stronę, z którą masz problem.
Na górze okna Firefoksa naciśnij przycisk Firefox, przejdź do menu Historia i wybierz Wyczyść historię przeglądania….
W systemie Windows XP: Na górze okna Firefoksa kliknij menu Narzędzia i wybierz Wyczyść historię przeglądania….
Z menu rozwijanego Okres do wyczyszczenia: wybierz wszystko.
Naciśnij przycisk ze strzałką znajdujący się obok etykiety Szczegóły, by wyświetlić listę elementów, które można wyczyścić.
Zaznacz Ciasteczka i Pamięć podręczna.
Naciśnij przycisk Wyczyść teraz.
Coś ze strony komputera podejrzewam nie "trybi". Nic się nie zmieniło po powyższych instrukcjach. Próbowałem też pozmieniać ustawienia grafiki i także nie pomagają i straciłem wszelkie pomysły. Gdyby ktoś wpadł na genialny plan, chętnie wysłucham.
Pozdrawiam Malahir
Pozdrawiam Malahir