kłopot z magazynem ryb
kłopot z magazynem ryb
Nie wiem dlaczego nie mogę przenieść części ryb z magazynu hodowli ryb do magazynu głównego. Jakby co chodzi o działkę 3641
Re: kłopot z magazynem ryb
Co rozumiesz dokładnie przez nie mogę?
Klikasz przenieś z poziomu magazynu i nic się nie dzieje?
Ryby pojawiają się w magazynie a nie znikają z magazynu hodowli czy tez ani nie znikają z magazynu hodowli ani nie pojawiają się w magazynie głównym?
Czy problem występuje tylko przy przenoszeniu części ryb?
Czy przenosząc z poziomu hodowli klikając "przenieś produkty do magazynu głównego" przenosi bez problemu?
Klikasz przenieś z poziomu magazynu i nic się nie dzieje?
Ryby pojawiają się w magazynie a nie znikają z magazynu hodowli czy tez ani nie znikają z magazynu hodowli ani nie pojawiają się w magazynie głównym?
Czy problem występuje tylko przy przenoszeniu części ryb?
Czy przenosząc z poziomu hodowli klikając "przenieś produkty do magazynu głównego" przenosi bez problemu?
U mnie ani nie znikają z działki ani nie pojawiają się tam gdzie powinny. (mówiąc inaczej pozostają tam gdzie były)
Problem występuje tylko w przypadku przenoszenia części (czyli gdy całość nie zmieści się w magazynie głównym).
Gdy jest wystarczająco dużo miejsca w magazynie głównym, przenoszenie produktów działa bez problemu.
Problem występuje tylko w przypadku przenoszenia części (czyli gdy całość nie zmieści się w magazynie głównym).
Gdy jest wystarczająco dużo miejsca w magazynie głównym, przenoszenie produktów działa bez problemu.
Jeżeli ryby niezależnie czy wszystkie czy tylko część próbuje się przenieść do magazynu w którym nie ma miejsca powinien pojawić się odpowiedni komunikat informujący o braku miejsca w magazynie głównym i oczywiście nic nie powinno się dziać czyli żadne ryby nie powinny zostać przeniesione (bo przecież nie ma miejsca w magazynie głównym).
Rzecz w tym że produkty nie chciały się przenosić nawet jeżeli wybrana część hipotetycznie mogłaby się zmieścić.
Teraz wygląda na to, że problem rozwiązany.
Teraz wygląda na to, że problem rozwiązany.