ciekawe ceny
ciekawe ceny
ciekawy jestem, po ile w końcu sprzedałem towar:
Sprzedałeś/aś 1 x ogórki po $4.6, kwota $3.4 została wpłacona na Twoje konto
podejrzewam , ze na konto rzeczywiście trafiła kwota 3.4
BTW - czy nie dałoby się zmienić znaku części dziesiętnej z ".' <kropki> na "," <przecinek>?
Sprzedałeś/aś 1 x ogórki po $4.6, kwota $3.4 została wpłacona na Twoje konto
podejrzewam , ze na konto rzeczywiście trafiła kwota 3.4
BTW - czy nie dałoby się zmienić znaku części dziesiętnej z ".' <kropki> na "," <przecinek>?
Re: ciekawe ceny
znacznie
a tak, jak przez przypadke trafię na "," zamiast na ".", to krzyczy na mnie, że kwota musi być większa od zera ;(
a tak, jak przez przypadke trafię na "," zamiast na ".", to krzyczy na mnie, że kwota musi być większa od zera ;(
Zmienilem tak zeby w przypadku wpisania przecinka zamienialo na kropke i dopiero procedowalo. Prosze sprawdzic przy okazji.
Zaznaczam jednak, ze wystarczy kliknac cene w arkuszu (biala czcionka) zeby cena sama wskoczyla w formularz.
Zaznaczam jednak, ze wystarczy kliknac cene w arkuszu (biala czcionka) zeby cena sama wskoczyla w formularz.
kliknięcie w cenę jest jak najbardziej OK
ale jeśli chciałbym o 0,01 większą ?
ale jeśli chciałbym o 0,01 większą ?
przecinek nadal nie działa (tzn, jeszcze nie działa, ale może wkrótce zacznie )
To musisz wpisac
Sprawdze jeszcze te ogórki
Sprawdze jeszcze te ogórki
Błąd z kwotą transakcji został poprawiony.
zaraz sprawdzam
a tak, jak będziesz sprawdzał ogorki to czy mozesz rzucic okiem na magazyn u mnie (poszła wiadomośc do Ciebie w sprawie innego warzywka, ale pewnie trafiła na maila i "oczekuje na przetworzenie )
a tak, jak będziesz sprawdzał ogorki to czy mozesz rzucic okiem na magazyn u mnie (poszła wiadomośc do Ciebie w sprawie innego warzywka, ale pewnie trafiła na maila i "oczekuje na przetworzenie )
niestety, ale to jeszcze to nie było to (cokolwiek to było)
ani przed ani po przelogowaniu "," nie działa -> trudno, chyba się trzeba będzie przyzwyczaić do ".'
ani przed ani po przelogowaniu "," nie działa -> trudno, chyba się trzeba będzie przyzwyczaić do ".'