Ukradło mi lvl

warrenbuffett

Ukradło mi lvl

Nieprzeczytany post autor: warrenbuffett »

Wczoraj wieczorem nabiłem ostatkiem sił 4 poziom. Zalogowalem sie jakies 30min pozniej na telefon i o dziwno miałem dalej poziom 3. Dzis musiałem od nowa nabijac 4.
stvoor

Re: Ukradło mi lvl

Nieprzeczytany post autor: stvoor »

Prawdopodobnie mialo to zwiazek ze zmiana sposobu nabijania doswiadczenia chociaz zrobilem wszystko zeby zminimalizowac ewentualne efekty uboczne.
heve

Nieprzeczytany post autor: heve »

Mnie cofnęło do poziomu 1.
karseo

Nieprzeczytany post autor: karseo »

Zauwazyłem i to juz kilka razy,że po wylogowaniu i ponownym wejsciu na gre odejmuje około 20% doświadczenia.Oczywiście jak się ma gdzieś 90% to potrafi ukraść z 50% dokładnie nie pamiętam
stvoor

Korzystasz z dwoch roznych komputerow do logowania sie na to samo konto?
karseo

nie ale mam neostrade i zmienne ip.Jednak bez rozlaczania i przy tym samym ip tez kradnie lvl
stvoor

Informuj na biezaco czy problem nadal wystepuje.
warrenbuffett

U mnie jest tak:
Loguje się powiedzmy o 15 na telefonie, mam 5lvl. Wbijam pozniej na kompa i buduje i "biznesuje", wbijam 6lvl. Około godziny 20 wbijam na telefon z którego sie nie wylogowalem i mam dalej 5lvl, dalej musze wszystko nabijac i robic wszystkie kursy które zrobiłem po wyłączeniu telefonu. Po relognieciu na telefonie wszystko wraca do normy czyli 6lvl

Moja rada dla ciebie to abys za kazdym razem gdy wychodzisz z gry dawał loga. W moim przypadku pomogło.
karseo

co znaczy dac loga jak sie rozlanczam i ponownie polanczam to jak to zrobic bo z komorki nie gram
warrenbuffett

Za kazdym razem kiedy kończysz gre wyloguj sie z niej.