Błędy w grze
Błędy w grze
Zrobiłem kurs księgowości, ale koszty utrzymania biznesów nie są tańsze. Zrobiłem kurs złota rączka, ale wcale nie zmniejsza się koszt budowy. Kurs szybkiego uczenia nie wpływa na czas kursów. Mam pole i na 20 sekund przed zakończeniem prac czyli przed zbiorami zrobiłem oprysk. Czas do zbiorów zwiększył się do ponad 4 minut!! Poza tym gra jest super
Re: Błędy w grze
Koszty utrzymania biznesow to w chwili obecnej tylko podatki i one sa mniejsze co mozna spradzic na stronie dzialek.duchx pisze:Zrobiłem kurs księgowości, ale koszty utrzymania biznesów nie są tańsze.
Koszt budowy straganu z lemoniadą wynosi 3060, na Twoim koncie ze szkoleniem 1530 wiec po czym wnosisz?Zrobiłem kurs złota rączka, ale wcale nie zmniejsza się koszt budowy.
Bo on wplywa na cene, a nie na czas kursow.Kurs szybkiego uczenia nie wpływa na czas kursów.
Kwestia opoznienia z powodu duzej zajetosci skryptow, normalnie tura konczy/zaczyna sie co 5 minut ale z racji ilosci graczy moze to potrwac kilkanascie sekund wiecej, kilka sekund pozniej po odswiezeniu strony powinien byc efekt normalny. Do tego liczniki na stronie z powodu obciazenia procesorow Waszych komputerow moga sie opozniac i moze sie okazac, ze 20 sekund do konca tury po odswiezeniu okazuje sie nowa tura z czasem 4:50.Mam pole i na 20 sekund przed zakończeniem prac czyli przed zbiorami zrobiłem oprysk. Czas do zbiorów zwiększył się do ponad 4 minut!! Poza tym gra jest super
Re: Błędy w grze
Sprawdziłem wszystko DOKŁADNIE jeszcze raz i jest ok. Sorry za kłopot i dzięki za wyjaśnienie.