Co się dzieje ??
Co się dzieje ??
Co się dzieje z e-conomicą dziś ?? Jakiś bug spowodował że pomimo że nie obsiewałem uprawy ( i nie zatrudniałem pracowników ! ) jej zaawansowanie wynosi 0 %. Nie mogę z tą działką nic zrobić, bo bez pracowników nic nie rośnie a pracowników nie mogę zatrudnić przed zaawansowaniem inwestycji = 100 %
Jednocześnie w magazynie magicznie pomnożyła mi się liczba piwa z kilku tys. do kilkudziesięciu milionów. Było by to dobre, gdyby można było to sprzedać
Ale że nie można powyżej granicy maksymalnej sprzedaży, a innych produktów nie mogę kupić żeby nimi operować, ponieważ mam zawalony magazyn, to staje się uciążliwe. Prosiłbym o naprawę błędu.
Jednocześnie w magazynie magicznie pomnożyła mi się liczba piwa z kilku tys. do kilkudziesięciu milionów. Było by to dobre, gdyby można było to sprzedać
Ale że nie można powyżej granicy maksymalnej sprzedaży, a innych produktów nie mogę kupić żeby nimi operować, ponieważ mam zawalony magazyn, to staje się uciążliwe. Prosiłbym o naprawę błędu.
Re: Co się dzieje ??
No i jeszcze natychmiastowy wzrost upraw i czas oczekiwania na wzrost upraw - 1 godz.
PS. Sorka za umieszczenie tematu w nieodpowiednim dziale. Prosiłbym admina o przesunięcie.
PS. Sorka za umieszczenie tematu w nieodpowiednim dziale. Prosiłbym admina o przesunięcie.
Jakaś usterka bazy danych była i oprócz cudów z magazynem pojawił się także problem z Twoją działką, który już naprawiłem.
Fajnie a co z moimi produktami z magazynu??? Wszystko mi zniknęło, a miałem tam sporo kasy wpakowanej
Podłączam się do kolegi wyżej, już drugi raz opustoszał mi magazyn, za pierwszym razem to myślałem że przez to że rozbudowywałem magazyn ale dziś nic takiego nie robiłem i chwilę temu zniknęło gdzieś wszystko co tam było (nie dużo bo 2999 pszenicy i jakieś 1800 ropy), jest to trochę męczące szczególnie dla kogoś kto chce poznać tą grę.
Zajrzyjcie do działu błędów i usterek na forum