doswiadczenie
doswiadczenie
gdy sie rozbuduje produkcje czy hodowle nawet na 5 poziom to nalicza doswiadczenie tak jakby było za 1 poziom.Mozna miec duza produkcje na 5 poziomie a nalicza jak za 1 poziom
Re: doswiadczenie
z biznesow jak delikatesy lub uniwersytet wogole nie ma doswiadczenia no chyba,ze jest on naliczany co kilka tur
i prosze mi nie tlumaczyc,ze to zalezy od lvl bo mialem cos na 1 lvl i na 5 i tak samo nalicza bez wzgledu na poziom produkcji
post1
poprawilem
post2
ulamek procenta po kilku turach daje 1% wiec moze Ci sie wydawac, ze co kilka tur
poprawilem
post2
ulamek procenta po kilku turach daje 1% wiec moze Ci sie wydawac, ze co kilka tur
widze,ze obciete zostalo doswiadczenie bo mam 1 % na ture a mialem 8.No i dobrze koniec tego dobrego
Za co wg Ciebie zostalo obciete doświadczenie?
Rozne zmiany wprowadzalem, ale obcinania doswiadczenia sobie nie przypominam.
Rozne zmiany wprowadzalem, ale obcinania doswiadczenia sobie nie przypominam.
nie wiem bo mam fabryki jak mialem i kilka tur temu mialem 8% na tym lvl a teraz mam 1%.Nie wiem co sie stalo
coś sie kiełabasi bo marekm mial przed chwilą 68 lvl a za ture dostał 73 lvl
jak chce wejsc w jakas fabryke to pojawia sie
Parse error: syntax error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING in /home/economica/www/land.php on line 1306
Parse error: syntax error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING in /home/economica/www/land.php on line 1306