spółki
Re: spółki
Szczerze nie bawiłem się ale chyba można otworzyć kilka spółek ale w trakcie uruchamiania spółki wchodzą w nią te biznesy które są akurat uruchomione. Co do uruchomienia najlepiej postępować zgodnie z instrukcją zawartą w zakładce zakładanie spółek.
Do powrotu stvoora pewnie nikomu nie uda się założyć więcej niż jednej spółki więc z tym pytaniem można poczekać do jego powrotu
Jeśli jednak każdy gracz może założyć tylko jedną spółkę to warto żeby stvoor popracował nad rozwinięciem tego.
Do powrotu stvoora pewnie nikomu nie uda się założyć więcej niż jednej spółki więc z tym pytaniem można poczekać do jego powrotu
Jeśli jednak każdy gracz może założyć tylko jedną spółkę to warto żeby stvoor popracował nad rozwinięciem tego.
Na tę chwilę gracz może założyć dowolną liczbę spółek.
Żeby nie powielać tematu mam pytanie odnośnie spółek a dokładnie obiektów handlowych:
Czy w momencie założenia spółki proces zbliżania się do centrum zatrzymuje się czy trwa nadal?
Czy w momencie założenia spółki proces zbliżania się do centrum zatrzymuje się czy trwa nadal?
Zatrzymuje, obowiązują bonusy z momentu zakładania spółki
Czyli po założeniu spółki staje się jedną litą niezmienną bryłą która cały czas generuje takie same dochody.
Tak chociaż zastanawiam się, aby dochody mogły falować w górę i w dół, ale ze statystyczną tendencją w górę.
Spółki jeszcze nie założyłem ale z dyskusji na forum doczytałem się że raz otworzonej spółki nie można zamknąć.
Przydała by się chociaż możliwość jej modyfikacji. Ale jakieś sugestie dam jak już założę spółkę
Przydała by się chociaż możliwość jej modyfikacji. Ale jakieś sugestie dam jak już założę spółkę
spółka raz założona znika z wykazu działek i już tylko generuje dochód pasywny (chyba, że zacznie przynosić straty )