Zarządca nie zbiera plonów.
Zarządca nie zbiera plonów.
Pomimo wszystkich wymogów związanych z energią, transportem itd. zarządca nie zbiera plonów (trzy razy mnie już zawiódł). Działka ID 111. Proszę o interwencję w tej sprawie.
Dziękuję.
Dziękuję.
Re: Zarządca nie zbiera plonów.
Zauważyłam ponadto że znikają mi bez powodu subpunkty transportu, miałam 4 a 3 przed chwilą znikły.
Zarządca działa 2 minuty przed końcem tury, wtedy są zbierane plony i przenoszone produkty do magazynu.
Widać zebrała pani sama, a za chwilę Zarządca przeniósł towary do magazynu głównego zużywając punkty transportu.
Widać zebrała pani sama, a za chwilę Zarządca przeniósł towary do magazynu głównego zużywając punkty transportu.
Coś jest nie tak. W tej chwili jestem w szpitalu, zbiory gotowe w 50%, a przed chwilą znikły mi znowu punkty transportu. Punkty obsiewania i zbierania są wszystkie od początku, mimo to pole musiałam sama obsiać.
I sugeruje wyłączyć Zarządcę w elektrowni i kopalni, bo jeżeli się rozjeżdża wydobycie ze zużyciem węgla to co turę Zarządca będzie przenosił węgiel z kopalni do magazynu a potem do elektrowni zużywając 2 punkty transportu.
Czyli jeśli zrobię tak, że w tej samej turze w elektrowni magazyn będzie pusty a w kopalni pełny to węgiel od razu zostanie przeniesiony z kopalni do elektrowni z pominięciem magazynu?
Czyli powinno się zazębić jeśli np. kopalnia w 4h produkuje tyle co elektrownia zużywa 2 4h i jeśli magazyny mają taką samą pojemność.
w jednej turze zapełniamy magazyn elektrowni oraz uruchamiamy kopalnię. Tyle, że trzeba pamiętać żeby pracowników potem zatrudnić w odpowiednim momencie żeby płynnie szło.
Czyli powinno się zazębić jeśli np. kopalnia w 4h produkuje tyle co elektrownia zużywa 2 4h i jeśli magazyny mają taką samą pojemność.
w jednej turze zapełniamy magazyn elektrowni oraz uruchamiamy kopalnię. Tyle, że trzeba pamiętać żeby pracowników potem zatrudnić w odpowiednim momencie żeby płynnie szło.
Towar zostanie przeniesiony ale bez pominięcia magazynu zabierze 2 punkty transportowe.