czy następuje redukcja liczby działek przy zakładaniu spółki
czy następuje redukcja liczby działek przy zakładaniu spółki
Czy po założeniu spółki spada liczba działek od których liczone są podatki i koszty zakupu?
To znaczy, czy działki na których są biznesy przeznaczone do spółek przestają już być widoczne jako "Moje działki"?
To znaczy, czy działki na których są biznesy przeznaczone do spółek przestają już być widoczne jako "Moje działki"?
Re: czy następuje redukcja liczby działek przy zakładaniu sp
tak nastepuje redukcja i zaczynasz od zera
Dziękuję za odpowiedź
ale sie wpakowałem z zakładaniem spólki jestem 25 baniek na minusie bo na czas jej nie załozyłem
Czyli dopadł Ciebie podatek zanim założyłeś spółkę?
Właśnie dlatego na razie nie zakładam, czekam na wyższy poziom z tańszymi podatkami, bo za długo trzeba czekać na rozbudowę.
Właśnie dlatego na razie nie zakładam, czekam na wyższy poziom z tańszymi podatkami, bo za długo trzeba czekać na rozbudowę.
Dokladnie tak juz upuscilem 15 baniek ale jeszcze 10 do odrobienia potem stawiam nastepna spolke
To ile już założyłeś spółek?
Lepiej się na tym wychodzi niż na grze?
Są chętni na akcje?
Próbowałem kupić, ale były jeszcze dla mnie zbyt drogie. Poza tym zysk z inwestycji w akcje jest chyba mniejszy niż z własnych przedsiębiorstw lub nawet lokaty bankowej? No ale nie ma co prawda ograniczeń.
Piszą, że zamrażają się koszty pracy i marże związane z bliskością centrum. A czy ceny towarów również przy takich spółkach są stałe (takie jak w chwili założenia)?
Lepiej się na tym wychodzi niż na grze?
Są chętni na akcje?
Próbowałem kupić, ale były jeszcze dla mnie zbyt drogie. Poza tym zysk z inwestycji w akcje jest chyba mniejszy niż z własnych przedsiębiorstw lub nawet lokaty bankowej? No ale nie ma co prawda ograniczeń.
Piszą, że zamrażają się koszty pracy i marże związane z bliskością centrum. A czy ceny towarów również przy takich spółkach są stałe (takie jak w chwili założenia)?
A jak chcesz odrobić ujemne konto, skoro nie możesz zatrudniać, ani kupować, a do tego podatki trzeba płacić?
Mam akcje kilku spolek do tego praca w zawodzie oraz dotacje. Podatek za dzialki smieszny poniewaz na chama zalozylem szybko spolke gdy sie zorientowalem ze zaspalem z tematem.zostali mi mniej niz 4 banki i ruszam dalej.gdy zostanie jakies ujemne 800tys biore pozyczki i swieze wolywy lokuje w produkcje i zakup biezacych akcji.
Akcji i tak trzymasz tylko 50% bo z reszty nie ma korzysci.Ja zalizylem 4 spolki i akcje rozeszly sie w mniej niz 24h przy najwyzszym wskazniku. Jak masz akcje to kasa sama wplywa.