Reaktywacja
Reaktywacja
Witam wszystkich po dlugiej przerwie Co powiecie na probe reaktywacji gry? Czy jeszcze sa tu osoby chetne do powrotu do gry?
Re: Reaktywacja
Owszem, bylbym zainteresowany, bo gra mi sie podoba.
Ciekawe czy jeszcze ktos sie znajdzie...
Ciekawe czy jeszcze ktos sie znajdzie...
No staram sie porozumiec ze Stvorca ktory ma bardzo malo czasu, na przekazanie paleczki i pociagniecie projektu dalej bo warto aby dzialal dalej.Znam ta gre od pierwszych mozna powiedziec jej dni Mam nadzieje ze cos z tego wyjdzie i znow ruszymy z Edycjami.
Czy jest jakas szansa, aby ten projekt jeszcze normalnie funkcjonowal?
Po niedzieli bede rozmawial ze Stvorca bo teraz ma bardzo duzo pracy i malo czasu.Ale Jest Wielka Szansa ze znow E-conomica ruszy Bede informowal na biezaco co i jak.
to juz chyba nie ma co marzyc, ze z tej gry jeszcze cos bedzie... totalna cisza
Może sami zresetujmy sobie konta i od ustalonej daty zaczniemy grać? Szkoda żeby ta gra umarła...
Jest to jakiś pomysł...
Ciekawe ile osób jeszcze zagląda i cokolwiek robi w tej grze, bo jeśli będą to tylko jednostki, ma to niewielki sens (niewielki albo żaden wpływ na parametry rynkowe), do tego brak zaangażowania administracji...
Mnie naprawdę szkoda tego ciekawego projektu.
Ciekawe ile osób jeszcze zagląda i cokolwiek robi w tej grze, bo jeśli będą to tylko jednostki, ma to niewielki sens (niewielki albo żaden wpływ na parametry rynkowe), do tego brak zaangażowania administracji...
Mnie naprawdę szkoda tego ciekawego projektu.
dredzior pisze:Witam wszystkich po dlugiej przerwie Co powiecie na probe reaktywacji gry? Czy jeszcze sa tu osoby chetne do powrotu do gry?
zainteresowana
Kiedy możliwy powrót gry? Bardzo chętnie wróciłbym to naszej rywalizacji bo naprawdę fajna gra
Kiedyś o rozpoczęciu nowej edycji dostawało się maile ale podejrzewam że na dzień dzisiejszy nie ma takiej możliwości.. może sami ustalimy sobie jakąś datę na restart konta.
Czy udało się komuś skontaktować z administratorem?
Kiedyś o rozpoczęciu nowej edycji dostawało się maile ale podejrzewam że na dzień dzisiejszy nie ma takiej możliwości.. może sami ustalimy sobie jakąś datę na restart konta.
Czy udało się komuś skontaktować z administratorem?