Podstawieni gracze???
Re: Podstawieni gracze???
Dianuska używam skrótu myślowego bo właśnie na turę uzyskujesz jedną energię a więc 1=7. Oczywiście nie wykorzystasz pracy to przepadło.7 etatów zostało wprowadzone przy cenach pracy ok.500 ,żeby je obniżyć.
To 500 to już była granica opłacalności już nie będę rozwodził się dlaczego.
Życzę Ci wszystkiego najlepszego i nie pracuj w życiu 7x8 =56 godzin na turę tzn. na dobę.
Domin razem trzymaliśmy w ryzach te uniwersytety bo tylko my we dwójkę je mamy jak ja 3 dni temu przestałem
zdejmować Twoje etaty natychmiast pojawiła się cena ponad 1000,kiedy obaj zdejmowaliśmy cena była poniżej 100.
Wyobraź sobie jednak co by się stało gdybyś był sam na tych uniwersytetach
To 500 to już była granica opłacalności już nie będę rozwodził się dlaczego.
Życzę Ci wszystkiego najlepszego i nie pracuj w życiu 7x8 =56 godzin na turę tzn. na dobę.
Domin razem trzymaliśmy w ryzach te uniwersytety bo tylko my we dwójkę je mamy jak ja 3 dni temu przestałem
zdejmować Twoje etaty natychmiast pojawiła się cena ponad 1000,kiedy obaj zdejmowaliśmy cena była poniżej 100.
Wyobraź sobie jednak co by się stało gdybyś był sam na tych uniwersytetach
Bylo by malo fajnie hehe myslalem ze to adam podejmuje moje etaty ale tak jak powiedzialem i tak nie bede pracowal jestem ciekaw jaka bedzie najwieksza placa tego zawodu
stvoor wali was na wała straciliscie 3 miechy zycia w plecy hahahaha
idioci a mowilem 14 czerwca;***
idioci a mowilem 14 czerwca;***
Nie ma żadnych podstawionych graczy...
Dawno tu nie zaglądałem, czasem tylko ma forum, powody to wakacje i fakt, ze wlasciwie nic nie mogę robić, bo gracze nie życzą sobie zmian w trakcje edycji więc pozostało czekać do 17-ego i wtedy ruszyć z robotą
Nie wiem o co chodzi z graczem kosa, ale przyjrze sie tematowi, zreszta sam pisal na maila do mnie kilka dni temu z prosba o rozwianie watpliwosci, osobiscie tez uwazam to za dziwne, ze tak sie wybil.
Dawno tu nie zaglądałem, czasem tylko ma forum, powody to wakacje i fakt, ze wlasciwie nic nie mogę robić, bo gracze nie życzą sobie zmian w trakcje edycji więc pozostało czekać do 17-ego i wtedy ruszyć z robotą
Nie wiem o co chodzi z graczem kosa, ale przyjrze sie tematowi, zreszta sam pisal na maila do mnie kilka dni temu z prosba o rozwianie watpliwosci, osobiscie tez uwazam to za dziwne, ze tak sie wybil.
Tak tez myslalem ze wakacje ale dlugo cos musiales ostro sie wyszalec przez 2 tygodnie
w koncu moge cos napisac. nie oszukuje ani nie jestem podstawionym graczem. robie jeszcze dwa kursy do konca edycji aby to osiagnac musze przyspieszac je tracac energie, bo pieniedzy mam dosyc.
ta gra wymaga wiele poprawek.. tomipl który prowadził praktycznie całą edycję był TOP1, nagle spada na koniec stawki.. czy ktoś coś rozumie? to jedno wielkie oszustwo, a gra pochłania masę czasu, napisane jest "Niezależnie od tego kiedy zaczniesz swoją przygodę z grą zawsze masz szansę na zwycięstwo. Ważniejsze bowiem od czasu poświęconego grze są Twoje decyzje - podjęte właściwie pozwolą Ci szybko dogonić konkurencję lub zostawić ją daleko w tyle." - gówno prawda.