Podstawieni gracze???
Podstawieni gracze???
Czy ktokolwiek zauwazyl cos dziwnego przy koncu edycji gry? Mianowicie w rankingu,poziomach itd?:)
Re: Podstawieni gracze???
mi sie to tez wydalo dziwne ale i tak nie ma naszego stworka a juz dawno sie przyzwyczailem ze wymijaja mnie kolesie z 4 razy mniejszym stażem
ja zauważyłam, że wzrosło wynagrodzenie za pracę w zawodzie i to praktycznie we wszystkich, a przez długi okres było to stabilne
No wiec mnie zastanawia jak jedna osoba moze robic w poltora godziny a przed chwila z tego co widzialem w 15 minut 3 poziomy.Nie bede wytykal palcem o kogo mi chodzi ale mam 3 hipotezy.
1.Oszustwo
2.Podstawiony gracz przez Stvoora
3.Stvoor we wlasnej osobie nie przyznajacy sie do tego ze to on.
Eh.I jak tu mozna grac spokojnie?
1.Oszustwo
2.Podstawiony gracz przez Stvoora
3.Stvoor we wlasnej osobie nie przyznajacy sie do tego ze to on.
Eh.I jak tu mozna grac spokojnie?
A co powiecie na przekraczanie poziomu 255.
Ja już miałem 275 i wyłączyli na chwilę prąd
Ja już miałem 275 i wyłączyli na chwilę prąd
Dlatego jesli to stvoor nie gra prosilbym o weryfikacje wszystkich z TOP 5 wlacznie ze mna.Powiem szczerze ze nikt nie jest w stanie nabijac tyle poziomow co gracz Kosa.I nie chodzi tu o to ze mnie wyprzedzil czy cos w tym stylu tylko o to ze nie lubie oszustw i kantow.Wiekszosc z czolowki gra tu 3 miesiace prawie a Pan Kosa wpada 35 dni po nas i ma tyle poziomow ze trzeba by bylo energie chyba agregatami dostarczac bo w normalnym przeliczniku nie jest w stanie tyle jej miec majac nawet 10 % doswiadczenia na ture walic w godzine lub 2 tyle poziomow.
Czyli to o kose Ci chodzi..
Ja nie śledzę tak dokładnie jak Ty kto ile poziomów nabija. Kosa napisał mi wiadomość ponad miesiąc temu (lub 2 miesiące temu), byliśmy blisko w rankingu i od tej pory on pnie się systematycznie górę, więc nie sądzę, żeby to był jakiś wałek
Ja nie śledzę tak dokładnie jak Ty kto ile poziomów nabija. Kosa napisał mi wiadomość ponad miesiąc temu (lub 2 miesiące temu), byliśmy blisko w rankingu i od tej pory on pnie się systematycznie górę, więc nie sądzę, żeby to był jakiś wałek
To w ogóle dziwna gra.Pisałem o tym 2m temu.
Ja np.muszę się przelogować gdy wyjeżdżam na 4 dni do rodziny.
Dlaczego trzeba być zalogowanym na stałe ? W poprzedniej emisji np. energia przez jakiś czas przyrastała tylko zalogowanym. 7 etatów na jedną energię to naprawdę patologia.
Piobabi chyba się o tym przekonał chcąc konkurować z czołówką w swoich biznesach.
W tak skonstruowanej grze może wygrać tylko monopol szpitalny lub budowlany.
Mam do odstąpienia 1000% premii ciułanej w rolnictwie,gastronomii,sadownictwie.O kasie wydanej na magazyny nie wspomnę.Podziały na cele same w sobie i drogi do celu nie pojmuję.Cel dla mnie jest jeden wygrać a reszta to drogi do jedynego celu.
Dianuska nie dziw się cenom pracy. Końcówka,brak bariery popytu może doprowadzić lekarza czy budowlańca i do 10 tys. za etat
Ja np.muszę się przelogować gdy wyjeżdżam na 4 dni do rodziny.
Dlaczego trzeba być zalogowanym na stałe ? W poprzedniej emisji np. energia przez jakiś czas przyrastała tylko zalogowanym. 7 etatów na jedną energię to naprawdę patologia.
Piobabi chyba się o tym przekonał chcąc konkurować z czołówką w swoich biznesach.
W tak skonstruowanej grze może wygrać tylko monopol szpitalny lub budowlany.
Mam do odstąpienia 1000% premii ciułanej w rolnictwie,gastronomii,sadownictwie.O kasie wydanej na magazyny nie wspomnę.Podziały na cele same w sobie i drogi do celu nie pojmuję.Cel dla mnie jest jeden wygrać a reszta to drogi do jedynego celu.
Dianuska nie dziw się cenom pracy. Końcówka,brak bariery popytu może doprowadzić lekarza czy budowlańca i do 10 tys. za etat
Nie rozumiem, dlaczego mówisz, że trzeba być zalogowanym na stałe? 7 etatów to chyba na turę, a nie jedną energię, bo wtedy dopiero były cyrki
Myście sobie co chcecie, ale ja uważam, że stvor przepadł i nie zobaczy ani kolejnej edycji, ani nagród
Dobranoc i życzę cudownego dnia w moje urodziny
Myście sobie co chcecie, ale ja uważam, że stvor przepadł i nie zobaczy ani kolejnej edycji, ani nagród
Dobranoc i życzę cudownego dnia w moje urodziny
100 lat a tak do tematu to nie mus dzialac wylacznie w sluzbie zdrowia ja gram od samego poczatku w szkolnictwie na etaty przeznaczalem 5 h dziennie dopiero z 4 dni temu zrezygnowalem z pracy na etaciki wczesniej sam wszstko trzmalem w ryzach srednia cena zawodu byla 90 a teraz ostatnio nawet 1000 i chyba wszyscy teraz wola byc kierownikiem niz szarym pracownikiem a kosa mnie tez zadziwia wziol sie nie wiadomo skad i ledwie przez 1 tydzie jest wyzej o 6 miejsc