Ciekawe zmiany
Re: Ciekawe zmiany
Otóż mój asystent do godz 0.40 działał w miarę prawidłowo, w tym czasie była też przerwa na leczenie, następna wzmianka o asystencie jest z godz 3.20 gdzie dochód za pracę wynosi 0, za 0 roboczogodzin, następnie była przerwa do godz 5.00 gdzie zarobił 90$, jako najniżej płatny zawód. Podsumowując pracę mojego asystenta, można śmiało powiedzieć że to leń, ponieważ robi kiedy chce jak chce i co mu się podoba.
Gdzieś ok 1:20 skończyły się oferty pracy więc asystent nie za bardzo miał co robić.
Z tego też powodu zmniejszę prawdopodobnie ilość roboczogodzin dostępnych od danego poziomu gracza, bo etaty schodzą jak świeże bułeczki,
ale poprzyglądam się temu jeszcze jakiś czas.
Jeżeli chodzi o tą 3:20 wygląda na to, że ktoś gdzieś kogoś zatrudnił, ale ponieważ asystenci pracy są obsługiwani po kolei widać asystent innego gracza zgarnął te oferty przed Tobą, poprawiłem tę usterkę i teraz gdy etatów będzie zero nie będzie wzmianki o tym w komunikatach.
A o 5 znów gdzieś ktoś kogoś zatrudnił i był to jedyny dostępny zawód i na tę chwilę musiał być najlepiej płatny bo jedyny
Z tego też powodu zmniejszę prawdopodobnie ilość roboczogodzin dostępnych od danego poziomu gracza, bo etaty schodzą jak świeże bułeczki,
ale poprzyglądam się temu jeszcze jakiś czas.
Jeżeli chodzi o tą 3:20 wygląda na to, że ktoś gdzieś kogoś zatrudnił, ale ponieważ asystenci pracy są obsługiwani po kolei widać asystent innego gracza zgarnął te oferty przed Tobą, poprawiłem tę usterkę i teraz gdy etatów będzie zero nie będzie wzmianki o tym w komunikatach.
A o 5 znów gdzieś ktoś kogoś zatrudnił i był to jedyny dostępny zawód i na tę chwilę musiał być najlepiej płatny bo jedyny
A nie da rady zrobić tak asystenta aby w dzień pracował,jak ktoś idzie do szkoły czy do pracy mógłby się w tedy przydac
onimusza - a wiesz, że nie o to w tej grze chodzi, żeby się sama grała....
były już różne próby "zmuszenia" Stvoor'cy do różnego rodzaju asystentów/szkoleń/itp umiejętności...
na razie wprowadził asystenta nocnego - dobre i to
były już różne próby "zmuszenia" Stvoor'cy do różnego rodzaju asystentów/szkoleń/itp umiejętności...
na razie wprowadził asystenta nocnego - dobre i to
Do topik-przypuszczam że nikt nie oczekuje, aby gra się sama grała. Każdy zakup w grze, która mieni się ekonomiczną, powinien być ekonomicznie uzasadniony. Tymczasem ja pod wpływem chwili, kupiłem bubla za 170 000$, który się nigdy w moim przypadku nie spłaci. Więc naprawdę nikomu nie chodzi o to aby gra się sama grała, tylko aby kupiony gadżet spełniał swoje zadanie i się szybko zwrócił.
hp2 - dobrze powiedziane "pod wpływem chwili", ale o ile dobrze rozumiem, to nikt Cię do tego nie zmuszał?
ja w tej edycji kilkukrotnie zmieniałem swoje umiejętności zawodowe - jest możliwość rezygnacji ze szkoleń, których na chwilę obecną nie potrzebuję - jeśli będą mi potrzebne, to wówczas się zastanowię.
w poprzedniej edycji mogłem pracować w kilkunastu zawodach, i każde następne szkolenie wprowadzane było znacznie droższe niż to 170k
teraz mam wybór - rezygnuję z jednego szkolenia, a następne mam tańsze i szybciej ukończone
ja w tej edycji kilkukrotnie zmieniałem swoje umiejętności zawodowe - jest możliwość rezygnacji ze szkoleń, których na chwilę obecną nie potrzebuję - jeśli będą mi potrzebne, to wówczas się zastanowię.
w poprzedniej edycji mogłem pracować w kilkunastu zawodach, i każde następne szkolenie wprowadzane było znacznie droższe niż to 170k
teraz mam wybór - rezygnuję z jednego szkolenia, a następne mam tańsze i szybciej ukończone
Ja w mojej ostatniej wypowiedzi, chciałem tylko zwrócić uwagę na Twoją nie zbyt fortunną wypowiedź :" a wiesz, że nie o to w tej grze chodzi, żeby się sama grała...." I co? Zamiast nic nie mówić, bo nie oczekiwałem żadnej mądrej odpowiedzi od Ciebie, to Ty zaczynasz mnie pouczać co do zasad gry i zachowujesz się jak byś był co najmniej rzecznikiem "stvoora", albo twórcą tej gry. Zapewniam cię że zasady są mi dobrze znane, ponieważ bawię się w tą grę już pewien czas. A zatem kreowanie przez Ciebie, swojej osoby do roli eksperta uważam za groteskowo śmieszne, ponieważ zawsze byłeś średniakiem.