Produkcja jajek zerowa

tomi28pl

Re: Produkcja jajek zerowa

Nieprzeczytany post autor: tomi28pl »

daga pisze:Sam się ośmieszasz , nigdy nie narzekałam że mi się krowy nie cielą , bo ich po prostu nie rozmnażam.

Stvoor , w przeciwieństwie do ciebie jest bardzo mądrym człowiekiem i dlatego stworzył to forum , żeby można było zgłaszać usterki , zresztą regulamin nakazuje zgłaszanie usterek.

A ty zahamowałeś się w rozwoju na etapie pracy zawodowej , więc niby skąd masz mieć pojęcie o jakichkolwiek usterkach.

Teraz jeszcze twierdzisz że sam zrezygnowałeś z 1 miejsca , no przynajmniej wiadomo czemu uczepiłeś się do mnie jak rzep psiego ogona.

NIE UMIESZ Z GODNOŚCIĄ PRZEGRYWAĆ.

Rozgrywka jest dopiero w połowie drogi i każdy może wygrać , a ty już mnie nienawidzisz.
Ty sobie jaja robisz albo ktos cie pacnal.Nie dotarlo chyba do ciebie cos.Ja nie chce wygrac :)

Gdybym chcial to bys byla w tyle tak jak na poczatku gry.Do tego nie jestem na etapie pracy zawodowej bo uprawy tez mam i jakos mi sie z nimi nic nie dzieje. I spojrz tylko na forum.Co drugi temat jest twoj :) Mam dac wszystkie tytuly twoich problemow? Wiec nie pisz mi ze nie umiem przegrywac bo umiem laluniu :) Pisalem juz wczesniej ze kupilem sobie tablet wczesniej i nie potrzebuje kolejnego :)
Ale coz ci sie dziwic jak ty zamiast czytac forum to tylko piszesz wszystko w stylu RATUNKUUUUUU . Heh. Dorosnij i sama sie nie osmieszaj bo wlasnie to robisz.Nigdy w zadnej edycji w ktorej gralem od poczatku nie byles przedemna :) I w nastepnej edycji ci to udowodnie bo teraz mam inny cel :)Zapomnialas juz jak zawsze bylas z tylu? W tej edycji tez? To ty nie znosiz slow krytyki w swoim kierunku Paniusiu. Smieszy mnie to ze wystarczy ze ktos cos zrobi by byc troszke z tylu a osoba na 1 miejscu zaraz wypisuje ze ktos nie umie przegrywac.Napisalas to chyba o sobie o czym swiadczy twoj post jeden.( BEDE ZADALA ODSZKODOWANIA BO MOZE MNIE TO POZBAWIC 1 MIEJSCA) To wystarczy by zobaczyc jak bardzo sie boisz przegrac hehe.
daga

Nieprzeczytany post autor: daga »

A nie mówiłam że nie umiesz przegrywać.

Niedawno jak udało ci się na moment być pierwszym , to byłeś taki szczęśliwy , że chciałeś nawet innych szkolić jak to się robi :lol: :lol:
marcuseq

Nieprzeczytany post autor: marcuseq »

to moze od razu dajcie mi tableta i wezcie sobie po kamerce :PP
daga

Nieprzeczytany post autor: daga »

Ni ma tak lekko , ja nie jestem tomi i nie oddam bez walki ;)
tomi28pl

daga pisze:A nie mówiłam że nie umiesz przegrywać.

Niedawno jak udało ci się na moment być pierwszym , to byłeś taki szczęśliwy , że chciałeś nawet innych szkolić jak to się robi :lol: :lol:
Czy ty masz downa? Pokaz mi jeden post w ktorym jestem szczesliwy i w ktorym chce kogos szkolic.To ze napisalem ze udziele kilku rad nie jest szkoleniem :) Jedyna osoba ktora szkolilem tutaj jest Kosa ktory juz nie gra .I na tyle go wyszkolilem ze wygral 2 tablety :)

Wiec nie pisz o czym co nei ma miejsca :) I nie rozmieszaj mnie prosze haha.

Przykro mi ze czujesz sie nieszczesliwa :) Ja juz obstawilem kto wygra ta edycje i napeno nie jestes to ty :)

I wiesz co? Takie rzeczy to tylko w erze i lyzka jeszcze dodala ze to niemozliwe :P

Idz do piaskownicy lepiej sie pobaw i nie udawaj doroslej jak 80% ludzi w internecie :)
tomi28pl

daga pisze:Moje kury przestały znosić jajka , aż się boję zatrudniać pracowników u krów bo pewnie będzie to samo ,tracę tylko energie i kasę za chwilę stanie mi cały handel z braku towaru , a pracowników zatrudniłam.

Będę żądać odszkodowania , bo to może mnie pozbawić 1 miejsca , na którym obecnie jestem.
Jeszcze raz pokazuje twoj strach i obawy ze przegrasz :) I to ty o tym piszesz ze sie boisz a nie ja :)
topik

Nieprzeczytany post autor: topik »

@daga, @tomi28pl

plizzz
Proszę Was jak gram, skończcie ta "walkę" na forum...

Czy może pomiędzy Wami zapanować rozejm / zawieszenie broni na czas rozgrywki???

Proponuję rozwiązanie:
@daga -> walczysz o 1 pozycję, ale staraj się nie robić wycieczek w stronę tomi'ego
@tomi28pl -> walczysz o miejsca 1-3, ale staraj się nie robić wycieczek w stronę dagi

pozdrawiam oboje graczy :)
tomi28pl

Spoko Topik :) Mowisz i masz :) Juz nic nie pisze :)
topik

Nieprzeczytany post autor: topik »

szkoda , że nie można poprosić stvoor'cy o EOT ;(
stvoor

Nieprzeczytany post autor: stvoor »

EOT!