Ty sobie jaja robisz albo ktos cie pacnal.Nie dotarlo chyba do ciebie cos.Ja nie chce wygracdaga pisze:Sam się ośmieszasz , nigdy nie narzekałam że mi się krowy nie cielą , bo ich po prostu nie rozmnażam.
Stvoor , w przeciwieństwie do ciebie jest bardzo mądrym człowiekiem i dlatego stworzył to forum , żeby można było zgłaszać usterki , zresztą regulamin nakazuje zgłaszanie usterek.
A ty zahamowałeś się w rozwoju na etapie pracy zawodowej , więc niby skąd masz mieć pojęcie o jakichkolwiek usterkach.
Teraz jeszcze twierdzisz że sam zrezygnowałeś z 1 miejsca , no przynajmniej wiadomo czemu uczepiłeś się do mnie jak rzep psiego ogona.
NIE UMIESZ Z GODNOŚCIĄ PRZEGRYWAĆ.
Rozgrywka jest dopiero w połowie drogi i każdy może wygrać , a ty już mnie nienawidzisz.
Gdybym chcial to bys byla w tyle tak jak na poczatku gry.Do tego nie jestem na etapie pracy zawodowej bo uprawy tez mam i jakos mi sie z nimi nic nie dzieje. I spojrz tylko na forum.Co drugi temat jest twoj Mam dac wszystkie tytuly twoich problemow? Wiec nie pisz mi ze nie umiem przegrywac bo umiem laluniu Pisalem juz wczesniej ze kupilem sobie tablet wczesniej i nie potrzebuje kolejnego
Ale coz ci sie dziwic jak ty zamiast czytac forum to tylko piszesz wszystko w stylu RATUNKUUUUUU . Heh. Dorosnij i sama sie nie osmieszaj bo wlasnie to robisz.Nigdy w zadnej edycji w ktorej gralem od poczatku nie byles przedemna I w nastepnej edycji ci to udowodnie bo teraz mam inny cel :)Zapomnialas juz jak zawsze bylas z tylu? W tej edycji tez? To ty nie znosiz slow krytyki w swoim kierunku Paniusiu. Smieszy mnie to ze wystarczy ze ktos cos zrobi by byc troszke z tylu a osoba na 1 miejscu zaraz wypisuje ze ktos nie umie przegrywac.Napisalas to chyba o sobie o czym swiadczy twoj post jeden.( BEDE ZADALA ODSZKODOWANIA BO MOZE MNIE TO POZBAWIC 1 MIEJSCA) To wystarczy by zobaczyc jak bardzo sie boisz przegrac hehe.