Zwróćcie także uwagę, że w pierwszej 50-tce graczy (wg punktów) pojawiło się nagle sporo graczy z dużym dorobkiem punktowym i niskim poziomem doświadczenia. Co prawda teoretycznie jest to możliwe, ale na przykład nie można podejrzeć danych dotyczących takiego gracza (ilość szkoleń, działek, gotówki) - wyskakuje strona główna, podczas gdy informacje o graczach grających od dłuższego czasu są bez problemu widoczne. Trochę to dziwne...
Jak jest w dalszej części rankingu nie wiem i coraz mniej mnie to interesuje. Zacząłem grę miesiąc temu i nie liczyłem na żaden wielki wynik, ale powoli zaczynam żałować poświęconego czasu...
Podstawieni gracze???
Re: Podstawieni gracze???
Napisz prosze czyich danych nie możesz podejrzeć.
Co do spadkow dwoch graczy z pierwszych na ostania pozycje po prostu przekrecili licznik - liczba nie mogla przechowywac tak duzej wartosci, dlatego tez obecnie dane w rankingu wyrazone sa w tysiacach punktów.
Zarzutów o ustawianie gry właściwie komentował nie będę bo i nie ma jak, a udowadnianie ze nie jest sie wielbladem nigdy do niczego nie prowadzi.
Co do spadkow dwoch graczy z pierwszych na ostania pozycje po prostu przekrecili licznik - liczba nie mogla przechowywac tak duzej wartosci, dlatego tez obecnie dane w rankingu wyrazone sa w tysiacach punktów.
Zarzutów o ustawianie gry właściwie komentował nie będę bo i nie ma jak, a udowadnianie ze nie jest sie wielbladem nigdy do niczego nie prowadzi.
Z miejsc od 35 do 60 są to gracze: zjac, przemekb88, unkul, orzelspc, wasil3, azazel78, ja13, eddstark, jafarek, buzo, karabin, tobiasz51, japur, pomocy, miniu. Dalej nie sprawdzałem. Jednocześnie charakterystyka innych graczy np. kpton, kss213 jest widoczna . Zwróciłem uwagę ponieważ nagle pojawiło się w okolicach mojej pozycji w rankingu kilkunastu graczy, którzy w ciągu 2-3 dni nazbierali 200 - 300 tys. punktów, a jednocześnie nie mogą za bardzo pochwalić się wysokim poziomem doświadczenia.Odnośnie szkoleń czy poziomu gotówki nie sposób się wypowiadać, gdyż jak wspomniałem nie mam podglądu. I to by było na tyle.
Wygląda to tak, jakby gracze rejestrujący się po przeliczeniu punktów mieli naliczane punkty wg poprzedniego logarytmu, bez przeliczania na tysiące.
Ci gracze zwyczajnie usunęli swoje konta, informacja o nich pozostała jednak w zbiorczych statystykach, które są generowane żeby optymalizować czas wykonywania się niektórych skryptów, także rankingowych. Postaram się jakoś ogarnąć to, żeby graczy z tych statystyk w locie usuwać gdy usuną swoje konto.