budynki specjalne nic nie daja wszystko robie ja!!!

aina78

budynki specjalne nic nie daja wszystko robie ja!!!

Nieprzeczytany post autor: aina78 »

Nie wiem juz jak to ustawic!!!
stvoor

Re: budynki specjalne nic nie daja wszystko robie ja!!!

Nieprzeczytany post autor: stvoor »

Masz centra odpowiednie, ale nie masz w nich ropy,
costam ropy w magazynie masz, ale nie masz punktow transportu zeby zarzadca te rope tam przeniosl,
musisz wiec to zrobic recznie zeby zostaly wygenerowane punkty.

Centrum np transportowe na 1 poziomie generuje punkty wlasciwie na swoj uzytek, rozbuduj tam magazyn, albo samo centrum,
bo 2 pkt limitu to malo.

C. transportowe z magazynem na 1 poziomie generuje 2 pkt/h z czego jeden zostaje wykorzystany na przeniesienie tam ropy przez zarzadce,
z magazynem na 3 poziomie wygeneruje z pelnej dostawy juz 6 pkt a nadal zuzyje tylko 1.
aina78

To po jakie licho to jest suerowce w magazynie sa ludzie sa i to nie dziala. To po co to jest?
Powinno dzialac samo jak wtedy jak surowce w magazynie sa az magazyn zapchany...
stvoor

Nieprzeczytany post autor: stvoor »

Tak samo jak przetwornia nie pojdzie bez polproduktow tak samo centrum nie pojdzie bez ropy.

O przetworni tez mozesz napisac
Sa surowce w magazynie (glownym) sa ludzie (zatrudnieni) i to nie dziala.
ANO bo trzeba albo te surowce(polprodukty) przeniesc do przetworni, albo niech zrobi to zarzadca ALE ON POTRZEBUJE PKT TRANSPORTU KTORYCH NIE MASZ
aina78

Toz muwie ze wszystkie budynki specjalne dzialaja surowiec jest ludzie sa wszystko jest zapelnione na full I nie dziala!!!
aina78

Uff wreeeeeszcie dziala, wszystkie dzialki musza byc uruchomione prawie w tym samym czasie wtedy dziala, nakombinowlam sie niezle by to synchronizowac :(