Biznes

marekm

Biznes

Nieprzeczytany post autor: marekm »

Czy nie dojdziemy powoli do tego,że samo klikanie podwójnego etatu co 5 minut przez dobę da wejście do czołówki po dwóch tygodniach grania.
Byłem wczoraj w pośredniaku ale nie było tam ani Pana Kulczyka ani Pana Niemczyckiego.
stvoor

Re: Biznes

Nieprzeczytany post autor: stvoor »

Rynkiem pracy takze żądzą prawa popytu i podaży, popyt jest automatyczny, zaś podaż "ręczna", pomijam, że wiele osób nie docenia zysków z pracy w grze.

Więcej niż umieszczenie informacji aby podejmować pracę bo to obecnie najbardziej opłacalna działalność, w poradniku dla początkujących i podwieszenie tematu na forum zrobić niestety nie mogę. Gracze biorąc pod uwagę, że podejmują racjonalne biznesowo decyzje, powinni się na pracę rzucać, nie wiem dlaczego jest inaczej. Gdyby każdy gracz zrobił 2 etaty zniknęłyby WSZYSTKIE oferty pracy w jednej/dwoch turach. To, że jest ich tak dużo wskazuje, że gracze jej nie podejmują, a garstka to robiących zgarnia kokosy.

No cóż :) Jeżeli ktoś nie umie liczyć, że z uprawy pszenicy ma po dwunastu turach 250$ na czysto, a z pracy w zawodzie 500$ na turę to mogę mu tylko powiedzieć, ze nie wygra tej gry :)