koniec konkursu
Re: koniec konkursu
Konkurs zakończył się zgodnie z regulaminem o północy z 3 na 4 maja.
Wkrótce podam listę zwycięzców.
Nową edycję z powodu awarii kompa rozpoczniemy z opóźnieniem, proponuje 10 maja.
Wkrótce podam listę zwycięzców.
Nową edycję z powodu awarii kompa rozpoczniemy z opóźnieniem, proponuje 10 maja.
wkrótce - a czy nie można od razu powiedzieć kiedy - nawet jeśli ma to być 2 czy 3 dni? Na prawdę to bardzo daje efekt braku szacunku do graczy. Wszystkie serwisy tak robiące później żałują Nie chcę na prawdę nikomu przygadywać, lecz na prawdę lepiej pisać od razu i otwarcie
pozdrawiam serdecznie
pozdrawiam serdecznie
Dzisiaj.
Niestety niemal cała czołówka oszukiwała, niektórzy w większym, niektórzy w mniejszym stopniu.
To bardzo przykre, bo jednak liczyłem tutaj na elementarną uczciwość graczy, szczególnie tych
aktywnych, udzielających się na forum itd. Przeliczyłem się i takiego konkursu już nie będzie.
Niestety niemal cała czołówka oszukiwała, niektórzy w większym, niektórzy w mniejszym stopniu.
To bardzo przykre, bo jednak liczyłem tutaj na elementarną uczciwość graczy, szczególnie tych
aktywnych, udzielających się na forum itd. Przeliczyłem się i takiego konkursu już nie będzie.
Chciałbym powiedzieć "a nie mówiłem...?"... ale się powstrzymam.
Proponuję skupić się na eliminowaniu błędów w grze zamiast na konkursach, w których najlepsi oszukują.
Proponuję skupić się na eliminowaniu błędów w grze zamiast na konkursach, w których najlepsi oszukują.
Ja nie mam sobie nic do zarzucenia powiedziałem swoim kolegom żeby mi pomogli i tak zrobili
i jest trochę nie wiarygodne to że nikt nie wygrał chyba że ten konkurs był jakimś oszustwem bo ja nie wiem dlaczego zostałem zdyskwalifikowany
i jest trochę nie wiarygodne to że nikt nie wygrał chyba że ten konkurs był jakimś oszustwem bo ja nie wiem dlaczego zostałem zdyskwalifikowany
Dokładnie jeśli znajomi nabroili to co wtedy? Troszeczkę tak sobie podejście do tego, skoro nie ma regulaminu gry i są multikonta to dlaczego nagle przestrzegać tak regulaminu konkursu? Osobiście miałem wszystkie rejestracje od znajomych z gg, pomijam link gdzieś tam wrzucony z którego nawet jedna osoba nie skorzystała
Tak jak pisałem wcześniej.
Przez chyba miesiąc jak trwał konkurs większość miała po 3-4 osoby.
W ostatnie 24h nagle wszystkim się zwiększyła ilość poleconych osób do niemal 20.
W regulaminie jasno piszę że niedozwolone jest jakiekolwiek oszukiwanie...
Przez chyba miesiąc jak trwał konkurs większość miała po 3-4 osoby.
W ostatnie 24h nagle wszystkim się zwiększyła ilość poleconych osób do niemal 20.
W regulaminie jasno piszę że niedozwolone jest jakiekolwiek oszukiwanie...
Wyniki konkursu zostały ogłoszone.
Pozostałe osoby zostały zdyskwalifikowane z powodów regulaminowych.
Z powodów wymienionych wyżej nie będę komentował wyników.
Pozostałe osoby zostały zdyskwalifikowane z powodów regulaminowych.
Z powodów wymienionych wyżej nie będę komentował wyników.