CHORE zalozenia gry
CHORE zalozenia gry
Wychodzi na to,że tak:
- zaden biznes nie jest opłacalny,
- żadna uprawa
Trzeba klikac i klikac w prace w zawodzie...
Nie wiem jak was,ale mnie to nie bawi: odswiez/praca/odswież/praca... ZERO PRZYJEMNOSCI w prowadzeniu biznesu,czy gry...
- żadna uprawa
Nie wiem jak was,ale mnie to nie bawi: odswiez/praca/odswież/praca... ZERO PRZYJEMNOSCI w prowadzeniu biznesu,czy gry...
Re: CHORE zalozenia gry
Stvoor, chciałem tylko zauważyć,ze rentowność kazdego biznesu jest poniżej opłacalnośći, a praca jest ...
Jak to sie ma do ekonomii ? skoro biznesy sa nieopłacalne ( w tym wypadku z powodu cen surowców ) to skad etaty ?
A propo - ceny surowców sa niesamowicie wysokie
Jak to sie ma do ekonomii ? skoro biznesy sa nieopłacalne ( w tym wypadku z powodu cen surowców ) to skad etaty ?
A propo - ceny surowców sa niesamowicie wysokie
To zacznij produkować surowce
Wybacz, ale bzdury gadasz
ceny produktów były wysokie, bo nikt nie produkował (no może nie nikt, ale niewielu)
teraz się to zmieniło i żeby zarabiać to trzeba zwłaszcza produkować (pole, sad, hodowla), a to czego nie masz, to za śmieszne pieniądze dokupisz do produkcji.
teraz się to zmieniło i żeby zarabiać to trzeba zwłaszcza produkować (pole, sad, hodowla), a to czego nie masz, to za śmieszne pieniądze dokupisz do produkcji.
NO racja, Przepraszam Panowie, źle policzylem opłacalność produkcji
POPIERAMzjac pisze:Wychodzi na to,że tak:
- żadna uprawa