Podstawieni gracze???

tomi28pl

Podstawieni gracze???

Nieprzeczytany post autor: tomi28pl »

Czy ktokolwiek zauwazyl cos dziwnego przy koncu edycji gry? Mianowicie w rankingu,poziomach itd?:)
domin369

Re: Podstawieni gracze???

Nieprzeczytany post autor: domin369 »

mi sie to tez wydalo dziwne ale i tak nie ma naszego stworka a juz dawno sie przyzwyczailem ze wymijaja mnie kolesie z 4 razy mniejszym stażem :D
dianuska

Nieprzeczytany post autor: dianuska »

ja zauważyłam, że wzrosło wynagrodzenie za pracę w zawodzie i to praktycznie we wszystkich, a przez długi okres było to stabilne
tomi28pl

No wiec mnie zastanawia jak jedna osoba moze robic w poltora godziny a przed chwila z tego co widzialem w 15 minut 3 poziomy.Nie bede wytykal palcem o kogo mi chodzi ale mam 3 hipotezy.
1.Oszustwo
2.Podstawiony gracz przez Stvoora
3.Stvoor we wlasnej osobie nie przyznajacy sie do tego ze to on.
Eh.I jak tu mozna grac spokojnie?
lionheart

Nieprzeczytany post autor: lionheart »

A co powiecie na przekraczanie poziomu 255.
Ja już miałem 275 i wyłączyli na chwilę prąd :P
tomi28pl

Dlatego jesli to stvoor nie gra prosilbym o weryfikacje wszystkich z TOP 5 wlacznie ze mna.Powiem szczerze ze nikt nie jest w stanie nabijac tyle poziomow co gracz Kosa.I nie chodzi tu o to ze mnie wyprzedzil czy cos w tym stylu tylko o to ze nie lubie oszustw i kantow.Wiekszosc z czolowki gra tu 3 miesiace prawie a Pan Kosa wpada 35 dni po nas i ma tyle poziomow ze trzeba by bylo energie chyba agregatami dostarczac bo w normalnym przeliczniku nie jest w stanie tyle jej miec majac nawet 10 % doswiadczenia na ture walic w godzine lub 2 tyle poziomow.
dianuska

Czyli to o kose Ci chodzi..
Ja nie śledzę tak dokładnie jak Ty kto ile poziomów nabija. Kosa napisał mi wiadomość ponad miesiąc temu (lub 2 miesiące temu), byliśmy blisko w rankingu i od tej pory on pnie się systematycznie górę, więc nie sądzę, żeby to był jakiś wałek
lionheart

Nieprzeczytany post autor: lionheart »

To w ogóle dziwna gra.Pisałem o tym 2m temu.
Ja np.muszę się przelogować gdy wyjeżdżam na 4 dni do rodziny.
Dlaczego trzeba być zalogowanym na stałe ? W poprzedniej emisji np. energia przez jakiś czas przyrastała tylko zalogowanym. 7 etatów na jedną energię to naprawdę patologia.
Piobabi chyba się o tym przekonał chcąc konkurować z czołówką w swoich biznesach.
W tak skonstruowanej grze może wygrać tylko monopol szpitalny lub budowlany.
Mam do odstąpienia 1000% premii ciułanej w rolnictwie,gastronomii,sadownictwie.O kasie wydanej na magazyny nie wspomnę.Podziały na cele same w sobie i drogi do celu nie pojmuję.Cel dla mnie jest jeden wygrać a reszta to drogi do jedynego celu.
Dianuska nie dziw się cenom pracy. Końcówka,brak bariery popytu może doprowadzić lekarza czy budowlańca i do 10 tys. za etat
dianuska

Nie rozumiem, dlaczego mówisz, że trzeba być zalogowanym na stałe? 7 etatów to chyba na turę, a nie jedną energię, bo wtedy dopiero były cyrki :P
Myście sobie co chcecie, ale ja uważam, że stvor przepadł i nie zobaczy ani kolejnej edycji, ani nagród ;)
Dobranoc i życzę cudownego dnia w moje urodziny :P
domin369

Nieprzeczytany post autor: domin369 »

100 lat a tak do tematu to nie mus dzialac wylacznie w sluzbie zdrowia ja gram od samego poczatku w szkolnictwie na etaty przeznaczalem 5 h dziennie dopiero z 4 dni temu zrezygnowalem z pracy na etaciki wczesniej sam wszstko trzmalem w ryzach srednia cena zawodu byla 90 a teraz ostatnio nawet 1000 i chyba wszyscy teraz wola byc kierownikiem niz szarym pracownikiem a kosa mnie tez zadziwia wziol sie nie wiadomo skad i ledwie przez 1 tydzie jest wyzej o 6 miejsc