Propozycja zmiany odnośnie doświadczenia

jacobw

Propozycja zmiany odnośnie doświadczenia

Nieprzeczytany post autor: jacobw »

Ponieważ odpowiedzi na moje pytanie co do to zmian w kwestii otrzymywania doświadczenia w temacie "Doświadczenie za zbieranie plonów" nie otrzymałem zadaje je tutaj, w odpowiednim dziale.
A mianowicie: jak wiemy tempo wzrostu doświadczenia zostało z dnia na dzień znacznie opóźnione. Wynika z tego bardzo duża niesprawiedliwość ponieważ pewna część graczy nie inwestowała w początku w doświadczenie, to zależy po prostu od stylu gry, więc są teraz na pozycji straconej lub tez bardzo ciężkiej w stosunku do tych którzy od początku zajmowali się "wbijaniem" kolejnych poziomów. Takie zmiany powinny być wprowadzane na początku albo na końcu edycji. Tak więc wysuwam propozycję która właściwie jest propozycją jednego graczy który wypowiedział się w starym wątku: Obniżenie prędkości przyrostu doświadczenia powinno zaczynać się od poziomu jaki aktualnie ma najlepszy gracz(czytaj: gracz z najwyższym poziomem). Po kolejny więc zadaję pytanie: Stvoor, czy jest możliwość wprowadzenia takiej zmiany?
stvoor

Re: Propozycja zmiany odnośnie doświadczenia

Nieprzeczytany post autor: stvoor »

Nie będzie rozgraniczeń w tym zakresie.
Duży przyrost doświadczenia to był błąd gry, który został poprawiony.
Macie rację, że styl gdy niektórych pozwolił im na nabicie wysokich poziomów, ale jak napisałem nie będę wprowadzał teraz gry dwóch prędkości.
jacobw

Re: Propozycja zmiany odnośnie doświadczenia

Nieprzeczytany post autor: jacobw »

Trudno, dzięki za odpowiedź.