Pracowite święta.
Pracowite święta.
Jak wynika z rankingu, niektórym przybyła dosyć pokaźna sumka na koncie. Nie chce mi się wierzyć aby były to pieniądze zarobione w sposób legalny. Może i legalny ale na pewno nie uczciwy. Jakie było moje zdziwienie kiedyś, gdy myślałem że mi nic nie grozi w asyście 5 ochroniarzy przez całą dobę, zostałem nagle okradziony na sporą kwotę. Nie mogłem w to uwierzyć, i od razu pod wpływem chwili postanowiłem się zemścić. Napadłem na słabszego od siebie, gdzie moje szanse były dosyć spore, no i oczywiście wylądowałem w klatce. Ale po kilku nie udanych próbach, wyszedłem w końcu na swoje. Ale teraz co widać na niektórych kontach, można tylko porównać do cudu w Kanie Galilejskiej.
Re: Pracowite święta.
miałem to samo ktoś mi skroił 48 tyś przy 5 ochroniarzach jak dla mnie ta opcja w grze jest totalnie bez sensu i przez to nie będe grał w kolejną edycję moim zdaniem powinni to wyłączyć bo to tylko wypacza uczciwośc w tej grze . Pozdrawiam
Planuję zrezygnować z półświatka w obecnej formie.
Problem z tym, że pociąga to za sobą likwidację szeregu usług - ochrony adwokatury wiezienia itd.
Problem z tym, że pociąga to za sobą likwidację szeregu usług - ochrony adwokatury wiezienia itd.
Po co likwidować wszystko. Wystarczy wzmocnić jeszcze ochronę, aby była bardziej skuteczna, lub mieć możliwość przechowywania gdzieś pieniędzy przeznaczonych na rozwój i inne bieżące potrzeby firmy.
Zwłaszcza że te wszystkie rozbudowy czy inwestycje są bardzo rozłożone w czasie, więc tych pieniędzy na nie przeznaczonych, zwłaszcza dotacji z UE, praktycznie nie ma bezpiecznie gdzie trzymać. Więc nie ma potrzeby wylewania dziecka z kąpielą, wystarczy tylko co nie co udoskonalić.
Zwłaszcza że te wszystkie rozbudowy czy inwestycje są bardzo rozłożone w czasie, więc tych pieniędzy na nie przeznaczonych, zwłaszcza dotacji z UE, praktycznie nie ma bezpiecznie gdzie trzymać. Więc nie ma potrzeby wylewania dziecka z kąpielą, wystarczy tylko co nie co udoskonalić.
Firma,która zatrudnia ochronę, adwokata,finansistę,może mieć nieco/o jakiś procent/większe zyski.
W realu firmy zatrudniają przecież wszystkie te zawody.
W realu firmy zatrudniają przecież wszystkie te zawody.
Może zamiast likwidować to dodać karę. Obecnie jest tylko więzienie, a gdyby tak dodać, jakiś inny "skutek uboczny",gdy trafisz do więzienia to np.: pracownicy będą się Ciebie bardziej bali i krócej pracowali. Lub cos innego wymyslic )
moim zdaniem ochrona np. 10 ochroniarzy powinna dać graczowi 100% ochronę a napadający jak trafi na taka 100% ochrone powinien iść do kicia na 1 dobę w tej sytuacji zawsze jest ryzyko że ktoś mocniejszy Ci ukradnie ja teraz stosuje metodę że na wieczór za całą energie "napadam" mocnego gracza -wiem że mu nic nie zrobię i ide na 300-400 minut do więzienia przynajmniej nikt mnie nie napadnie przez ten czas .Na pewno trzeba coś z tym zrobić faktycznie zlikwidować nie można ale zatrudnienie ochrony powinno dać Ci 100% gwarancji że nikt Ci nic nie złupi ewentualnie malutki odsetek przy maxymalnej ilości ochroniarzy a nie tak jak mi prawie 50tyś z 130 jakie miałem to jest totalny bezsens i naprawdę odchodzi ochota do gry , tym bardziej że poświęcam i tak za dużo tej grze