nowa edycja

torgiren

nowa edycja

Nieprzeczytany post autor: torgiren »

Witam.
Czy wiadomo czy i kiedy zacznie się nowa edycja?
stvoor

Re: nowa edycja

Nieprzeczytany post autor: stvoor »

Muszę jeszcze wprowadzić kilka zmian do gry przed startem nowej edycji.
Między innymi długo oczekiwane takie jak zarządcy biznesów.
kubsonb1

Nieprzeczytany post autor: kubsonb1 »

Czyli póki co trwa obecna? A tak na oko ile jeszcze może trwać? A i czy będą w niej nagrody? Bo piszę że nie są przewidywane, ale mogło się coś zmienić :D
kubsonb1

stvoor no streszcz się i napisz ile potrwa edycja, bo każdy z niecierpliwością czeka na tą informację. :D Przynajmniej tak mniej więcej na oko podaj datę xd
stvoor

Nieprzeczytany post autor: stvoor »

Jakiś tydzień zajmie mi wprowadzenie zaplanowanych zmian.
Zanim wystartuje nowa edycja muszę także brać pod uwagę jej koniec.
Nie może się bowiem skończyć w środku wakacji, bo może się okazać, że mnie nie będzie.
Optymalnie byłoby gdyby edycja wystartowała na początku czerwca i zakończyła się na początku września.
Nie wykluczam, że gdybym wyrobił się ze zmianami odpowiednio szybko, byłaby edycja testowa miesięczna, aby jakoś sensownie dotrwać do tego początku/połowy czerwca.

Jest też kwestia nagród, które będą bądź nie, nie mogę ich zafundować po raz kolejny, bo dokładam w własnej kieszeni, reklamy nie pokrywają w żadnym stopniu ich wartości niestety. Myślę więc nad wprowadzeniem jakiejś formy drobnej opłaty dla osób, które chcą rywalizować o nagrody z założeniem, że jeżeli wpływy będą większe kasa ta pójdzie w całości na kolejne nagrody, jeżeli ta górka byłaby odpowiednio duża albo kolejne nagrody byłyby atrakcyjniejsze, albo byłoby ich więcej. Oczywiście pozostali gracze będą grali jak dotychczas jednak nie będą brani pod uwagę w rankingu nagród. Dla osób grających o nagrody byłyby pewnie jakieś dodatkowe bonusy w postaci szybciej odnawiającej się energii i braku reklam.
kubsonb1

Jeśli chodzi o reklamy to jakby każdy przynajmniej parę razy dziennie co nie sprawia żadnego problemu kliknął w takową reklamę to byłoby z tego więcej pieniędzy? Kiedyś już po tym pisałem ale nie do końca zrozumiałem. Pisało że nie w regulaminie Google chyba co piszę, ale właśnie nie kumam co/ :D