Transport droższy od płodów rolnych.

donaldduck

Transport droższy od płodów rolnych.

Nieprzeczytany post autor: donaldduck »

Nie wiem czy jest to zamierzony cel, czy błąd? Za sprzedane zboże dostałem 144$, a za transport zapłaciłem kierowcy za 3 godz 165$. Doszedłem do tego miejsca i jak widać końca gry, ponieważ nie mam możliwości zdobycia środków finansowych. Dochody są bardzo małe, a wydatki przesadnie duże. Mógłbym iść tak jak to zrobili inni, zostać lekarzem finansistą itd, ale ja chciałem zostać rolnikiem i przetwarzać później te płody rolne, tak jak to jest napisane na początku w instrukcji. Bo też dziwna była by to kariera potentata mięsnego, aby zaczął ją od bankiera, lekarza, czy budowlańca. No nic, zostało mi tylko zacząć od nowa, ale najpierw zastanowię się czy warto.
stvoor

Re: Transport droższy od płodów rolnych.

Nieprzeczytany post autor: stvoor »

Nazbieraj towarów za 1000$ i sprzedaj zamiast sprzedawac na pniu to co tylko uda Ci sie wyprodukowac.
Albo poczekaj az transport bedzie tanszy
euzin

Re: Transport droższy od płodów rolnych.

Nieprzeczytany post autor: euzin »

Donald szkoda potu bo pszenicę większość zasiała alternatywy wielkiej nie ma, podaż jeszcze przez długi czas się utrzyma ja proponuję spokojniejszą pracę. Składaj przez dwa dni długopisy lepiej wyjdziesz kosztów nie generuje i nie musisz nic odpracować. raz na 30 min wejdziesz wyślesz zlecenie. Czyta kasa. Czysta stówka.
Ciekawie ilu do końca dotrwa:)