zacznijmy nową edycję
Re: zacznijmy nową edycję
i co nie ma nowej edycji a miala byc ciekawe kiedy szef zapowie nastanie nowej edycji bo juz zapowiada od 5 maja
@karseo
a nie lepiej na razie dopracować regulamin i ranking na tip-top?
a nie lepiej na razie dopracować regulamin i ranking na tip-top?
Wszystkie rankingi były dobre.Dostosujesz się do rankingu nawet jeżeli założymy że robisz biznes dla innej idei niż kapitał.
Regulamin mamy obiecany od dawna.
1. zakaz programów botujących.
2. jeden gracz jedno konto.
Czego jeszcze potrzeba ?
Regulamin mamy obiecany od dawna.
1. zakaz programów botujących.
2. jeden gracz jedno konto.
Czego jeszcze potrzeba ?
i regulamin został uzgodniony
ranking -> pozostaje bez zmian przez 90 dni trwania edycji
jedyne dopuszczane zmiany w czasie gry to zmiany usuwające nieprzewidziane awarie, które umożliwiają oszustwo
ranking -> pozostaje bez zmian przez 90 dni trwania edycji
jedyne dopuszczane zmiany w czasie gry to zmiany usuwające nieprzewidziane awarie, które umożliwiają oszustwo
Istnieje szansa na wystartowanie edycji jutro powiedzmy o 12:00.
Jeżeli chodzi o czas trwania edycji to 90 dni kończy się w połowie sierpnia, a to prawie środek wakacji i może mnie nie być zwyczajnie, żeby edycję zakończyć jak i wielu z Was także będzie pewnie na wyjazdach.
Jeżeli chodzi o czas trwania edycji to 90 dni kończy się w połowie sierpnia, a to prawie środek wakacji i może mnie nie być zwyczajnie, żeby edycję zakończyć jak i wielu z Was także będzie pewnie na wyjazdach.
Stvoor zaproponuj to gdzieś na szczycie,żeby większa ilość widziała bo obawiam się,że tutaj mamy trochę zawężone grono uczestników.
Gorąco popieram zwłaszcza,że w czołówce nic już się chyba specjalnego nie dzieje.
Proponuję reset o 20 ale jak będzie 12 to też dobrze.
Jeżeli wprowadzamy zasadę jednego konta to najłatwiej będzie od nowa się rejestrować.
Jestem laikiem jeżeli chodzi o programowanie ale wprowadziłbym komunikat taki jak przy mailu - z tego IP już się
ktoś rejestrował.Jeśli to głupie to przepraszam.
Stvoor wiesz najlepiej,że w tej grze wygrywa najlepsza kombinacja,czasem przesiadki nawet zależne od pory dnia i nocy.Posiadacz trzech komputerów w domu w dalszej fazie nie nadąży za szkodnikami choć będzie legalny.
Sam grając nie na jednym koncie często traciłem 50% uprawy przez szkodniki albo nie uzupełniłem półproduktów na czas.
Dla mnie bardzo ważne jest ustalenie,czy mogę zalogować się do gry z innego komputera jeżeli wyjeżdżam na
weekend do rodziny.Oczywiście pierwsza rejestracja na własnym komputerze.
Naprawdę czekamy na tą nową edycję,jeżeli nie może być np.płatna i z nagrodami to trudno.
W tej edycji to ja sam nie wiem gdzie jestem.Mam na myśli,ze np.parę tygodni temu za ciężkie pieniądze
rozbudowywałem przez 120 godzin magazyn główny.Pozdrowienia i dzięki za kawał dobrej roboty.
PS poprawa skryptów oraz nowe informacje dla graczy,które pojawiły się w różnych miejscach godne pochwały.
Proponuję reset o 20 ale jak będzie 12 to też dobrze.
Jeżeli wprowadzamy zasadę jednego konta to najłatwiej będzie od nowa się rejestrować.
Jestem laikiem jeżeli chodzi o programowanie ale wprowadziłbym komunikat taki jak przy mailu - z tego IP już się
ktoś rejestrował.Jeśli to głupie to przepraszam.
Stvoor wiesz najlepiej,że w tej grze wygrywa najlepsza kombinacja,czasem przesiadki nawet zależne od pory dnia i nocy.Posiadacz trzech komputerów w domu w dalszej fazie nie nadąży za szkodnikami choć będzie legalny.
Sam grając nie na jednym koncie często traciłem 50% uprawy przez szkodniki albo nie uzupełniłem półproduktów na czas.
Dla mnie bardzo ważne jest ustalenie,czy mogę zalogować się do gry z innego komputera jeżeli wyjeżdżam na
weekend do rodziny.Oczywiście pierwsza rejestracja na własnym komputerze.
Naprawdę czekamy na tą nową edycję,jeżeli nie może być np.płatna i z nagrodami to trudno.
W tej edycji to ja sam nie wiem gdzie jestem.Mam na myśli,ze np.parę tygodni temu za ciężkie pieniądze
rozbudowywałem przez 120 godzin magazyn główny.Pozdrowienia i dzięki za kawał dobrej roboty.
PS poprawa skryptów oraz nowe informacje dla graczy,które pojawiły się w różnych miejscach godne pochwały.
niestety, ale weryfikacja IP nie jest dobrym rozwiązaniem, gdyż ja gram na komputerze w domu (połączenie z routerem via WiFi) lub modem telefoniczny lub sieć firmowa (domena + serwer proxy) i w takim wypadku ciężko będzie mi ustalić jeden adres na którym będę grał
co do resetu, to zaproponowałbym godziny poranne
PS.
u Was też w dniu dzisiejszym w godzinach popołudniowych zaczęło wszystko padać ?
problem z zalogowaniem, przełączeniem się pomiędzy działkami, kłopoty z forum, rankingu nawet boję się ruszyć
ja rozumiem zakorkowane Katowice przez jednego gościa z rurami, ale żeby e-conomic'ę to dopadło....
co do resetu, to zaproponowałbym godziny poranne
PS.
u Was też w dniu dzisiejszym w godzinach popołudniowych zaczęło wszystko padać ?
problem z zalogowaniem, przełączeniem się pomiędzy działkami, kłopoty z forum, rankingu nawet boję się ruszyć
ja rozumiem zakorkowane Katowice przez jednego gościa z rurami, ale żeby e-conomic'ę to dopadło....