chicony
Re: chicony
A teraz Panowie i Panie zobaczcie !
przesłanie od "Stvoora"
kupuj towary gdy są tanie i sprzedawaj, gdy są drogie lub przetwarzaj je na inne towary, których ceny są wysokie
pozdrawiam
Chicony
przesłanie od "Stvoora"
kupuj towary gdy są tanie i sprzedawaj, gdy są drogie lub przetwarzaj je na inne towary, których ceny są wysokie
pozdrawiam
Chicony
przesłanie
na stronie głównej napisal 'Admin"
Stvoor
pozdrawiam
Chicony
przesłanie
na stronie głównej napisal 'Admin"
Stvoor
pozdrawiam
Chicony
Akurat tego sie nie boimy n00bie bo to ci sie nie uda i tak by nas dogonic .Cziterow i kanciarzy trzeba tepic niestety,a jak wiadomo w kazdej grze sie taki znajdzie.No i niestety tutaj tez sie taki pojawil jak ty.chicony pisze:Niech sprawdza , nie moja wina , ze masz na ture koleś 5 tyś boisz sie , ze Cie dogonie w rankingu .
ja robiłęm wszystko legalnie. Wiadomo Polska to Polska .
Zycie na co dzień wśród polaków pokazuje, jakimi wrednymi i głupimi ludźmi jesteśmy ,to nienawiść, zazdrość, fałszywość , zacofanie i głupota nasza do drugiego człowieka w pracy, na ulicy , za granica, do sąsiada do przyjaciela, .... itd, dlaczego w rozwiniętych krajach takich zjawisk się nie widzi ?
Zainwestuj w hodowle tylko wam podpowiem
pozdrawiam
Chicony
@up
hahahahah
No z tego co widze to kolega chyba kredytu nie splacal i go komornik dopadl ze ma na minus
Nie rozumiem , zakupiłem bardzo dużo pomidorów i sprzedawałem pozniej po konkurencyjnej cenie
albo mam inny pomysł o co tu chodzi
Stvoor się chyba pomylił do kogo miał iśc przelew;]]
Nie grajcie tutaj tak wam powiem szkoda czasu , nagród i tak nie wygracie , nabijacie dla typa kase , Stvoor przelał mi ok 17 mln pomidorków które pozniej na jedną ture sprzedawałem po 55555 za kwote ok 5$ , przyczym zbijłem cene na całej giełdzie towarowej a teraz Stvoor się obraził , bo zazdrosni tego czynu Polacy węszyli o co tutaj chodzi?!
także Panowie powodzenia , życze ułożenia sobie życia w realnym życiu
haaa;p
siemanko
chiconyyyyyyy
albo mam inny pomysł o co tu chodzi
Stvoor się chyba pomylił do kogo miał iśc przelew;]]
Nie grajcie tutaj tak wam powiem szkoda czasu , nagród i tak nie wygracie , nabijacie dla typa kase , Stvoor przelał mi ok 17 mln pomidorków które pozniej na jedną ture sprzedawałem po 55555 za kwote ok 5$ , przyczym zbijłem cene na całej giełdzie towarowej a teraz Stvoor się obraził , bo zazdrosni tego czynu Polacy węszyli o co tutaj chodzi?!
także Panowie powodzenia , życze ułożenia sobie życia w realnym życiu
haaa;p
siemanko
chiconyyyyyyy