Wielki wałek, ciąg dalszy?
Wielki wałek, ciąg dalszy?
Dostałem sygnał od jednego z graczy że torgiren zbyt szybko się wspina ok,12.00 miał 299 500$,
a obecnie tak jak widać. Przez pare tur obserwowałem postępy zawodnika i co się okazało?
Raz 8000$, raz 7000$ lub ok. 11000$/ture, nie wymieniam wszystkich kwot na ture ale oscylują
w takich przedziałach. Mam pytanie jak tak szybko można się dorobić (o ile jest to legalne, oczywiście)
A jeśli źle Ci nalicza to czemu nie informujesz?
a obecnie tak jak widać. Przez pare tur obserwowałem postępy zawodnika i co się okazało?
Raz 8000$, raz 7000$ lub ok. 11000$/ture, nie wymieniam wszystkich kwot na ture ale oscylują
w takich przedziałach. Mam pytanie jak tak szybko można się dorobić (o ile jest to legalne, oczywiście)
A jeśli źle Ci nalicza to czemu nie informujesz?
Re: Wielki wałek, ciąg dalszy?
To co napisał Merkurio to jedna sprawa, a druga to bilans proszę się popatrzyć co się dzieje
Konto torgirena zostało zresetowane ponieważ wykorzystywał bug w grze.
Bug oczywiście został wyeliminowany
Bug oczywiście został wyeliminowany
walidacja po stronie serwera podstawą bezpieczeństwa
Przeanalizowałem konta innych graczy i tylko torgiren wykorzystywał ten błąd.
HA!! jeszcze tylko dziewięciu przede mną
Faktycznie Goldman, bilans graczy prezentuje się interesująco-zastanawiający, szczególnie pierwsza czwórka
Z pewnością przeciętnie gram, bo stać mnie być może na 10 sztabek dziennie i to w porywach, no ale tempo niektórych zastanawia. Oczywiście nic nie sugeruję, drapie się tylko po głowie jak to się robi. Ale cóż, małą łyżeczką i do przodu..
Faktycznie Goldman, bilans graczy prezentuje się interesująco-zastanawiający, szczególnie pierwsza czwórka
Z pewnością przeciętnie gram, bo stać mnie być może na 10 sztabek dziennie i to w porywach, no ale tempo niektórych zastanawia. Oczywiście nic nie sugeruję, drapie się tylko po głowie jak to się robi. Ale cóż, małą łyżeczką i do przodu..
Torgiren , aleś Ty inteligentny , ten prosty pomysł doprowadził Cię na sam dół , i nawet teraz nie przyszło Ci do głowy że więcej inteligencji od Ciebie ma ten kto Cię nakrył.
O INTELIGENTNA sie odezwala loool co boi sie czystej gry bez bugow i oszustw.daga pisze:Torgiren , aleś Ty inteligentny , ten prosty pomysł doprowadził Cię na sam dół , i nawet teraz nie przyszło Ci do głowy że więcej inteligencji od Ciebie ma ten kto Cię nakrył.
Nie czepiaj sie go skoro sama inteligencją nie blyszczysz myslac ze uda ci sie ukryc twoje oszustwa heh.Ah zapomnialem.Skonczyly ci sie widze od czasu uzywania bledu wszelkie usterki.Hm .Pogratulowac
Ja zdania nie zmienilem ze ta edycja jest cala oszukana i nie tylko ja i ze nie powinno byc nagrod dopoki wszystkie bledy nie beda usuniete.
Bo to jest 1 taka edycja wybugowana na maksa.
Aha Stvoor.Thorgiren uzywal buga i ma reset.A dlaczego reszta ktora korzystala z lokaty nie ma z Daga na czele?
Faworyzacja graczy?