Wielki wałek, ciąg dalszy?

merkurio

Wielki wałek, ciąg dalszy?

Nieprzeczytany post autor: merkurio »

Dostałem sygnał od jednego z graczy że torgiren zbyt szybko się wspina ok,12.00 miał 299 500$,
a obecnie tak jak widać. Przez pare tur obserwowałem postępy zawodnika i co się okazało?
Raz 8000$, raz 7000$ lub ok. 11000$/ture, nie wymieniam wszystkich kwot na ture ale oscylują
w takich przedziałach. Mam pytanie jak tak szybko można się dorobić (o ile jest to legalne, oczywiście)
A jeśli źle Ci nalicza to czemu nie informujesz?
goldman

Re: Wielki wałek, ciąg dalszy?

Nieprzeczytany post autor: goldman »

To co napisał Merkurio to jedna sprawa, a druga to bilans proszę się popatrzyć co się dzieje :P
stvoor

Nieprzeczytany post autor: stvoor »

Konto torgirena zostało zresetowane ponieważ wykorzystywał bug w grze.
Bug oczywiście został wyeliminowany
torgiren

Nieprzeczytany post autor: torgiren »

walidacja po stronie serwera podstawą bezpieczeństwa :)
stvoor

Nieprzeczytany post autor: stvoor »

Przeanalizowałem konta innych graczy i tylko torgiren wykorzystywał ten błąd.
torgiren

Nieprzeczytany post autor: torgiren »

nikt nie wpadł na taki prosty pomysł? :(
mpknap

Nieprzeczytany post autor: mpknap »

HA!! jeszcze tylko dziewięciu przede mną ;)

Faktycznie Goldman, bilans graczy prezentuje się interesująco-zastanawiający, szczególnie pierwsza czwórka :idea:

Z pewnością przeciętnie gram, bo stać mnie być może na 10 sztabek dziennie i to w porywach, no ale tempo niektórych zastanawia. Oczywiście nic nie sugeruję, drapie się tylko po głowie jak to się robi. Ale cóż, małą łyżeczką i do przodu..
goldman

Nieprzeczytany post autor: goldman »

To stvoor mógłbyś jakoś naprawić ten bilans ;)
daga

Nieprzeczytany post autor: daga »

Torgiren , aleś Ty inteligentny , ten prosty pomysł doprowadził Cię na sam dół , i nawet teraz nie przyszło Ci do głowy że więcej inteligencji od Ciebie ma ten kto Cię nakrył.
tomi28pl

Nieprzeczytany post autor: tomi28pl »

daga pisze:Torgiren , aleś Ty inteligentny , ten prosty pomysł doprowadził Cię na sam dół , i nawet teraz nie przyszło Ci do głowy że więcej inteligencji od Ciebie ma ten kto Cię nakrył.
O INTELIGENTNA sie odezwala loool co boi sie czystej gry bez bugow i oszustw.
Nie czepiaj sie go skoro sama inteligencją nie blyszczysz myslac ze uda ci sie ukryc twoje oszustwa heh.Ah zapomnialem.Skonczyly ci sie widze od czasu uzywania bledu wszelkie usterki.Hm .Pogratulowac :)
Ja zdania nie zmienilem ze ta edycja jest cala oszukana i nie tylko ja i ze nie powinno byc nagrod dopoki wszystkie bledy nie beda usuniete.
Bo to jest 1 taka edycja wybugowana na maksa.
Aha Stvoor.Thorgiren uzywal buga i ma reset.A dlaczego reszta ktora korzystala z lokaty nie ma z Daga na czele?
Faworyzacja graczy?