Wielki wałek, ciąg dalszy?
Re: Wielki wałek, ciąg dalszy?
I znow echo heh.Oki widze ze gra spadla naprawde na psy.Kasuje konto i koncze zabawe z wami bo nie zamierzam grac z niektorymi osobami (OSZUSTAMI).Szkoda tylko kasy ktora wplacilem na nagrody za premium po to chyba tylko zeby najwieksza menda serwera miala tableta :)Spoko.Wierzecie jej,patrzcie i podziwiajcie jak was robi w balona a Stvoor na to wszystko przymyka oczy.Powodzenia reszcie starych graczy.Trzymcie sie i nie placcie kasy bo nie warto.Zawsze wygra tylko lizodup
No cóż tomi28pl, gdybyś to zrobił wtedy zamiast resetu, to zachowałbyś tym samym resztkę honoru jaka ci została po tej całej awanturze, ale ty nawet nie wiesz to to jest honor.
Idź i nie wracaj więcej.
Idź i nie wracaj więcej.
czesiu, akurat tą "resztkę honoru" tomi jak najbardziej zachował resetując konto i zaczynając grę od nowa w tej edycji
ja wpłaciłem i fakt że tablet trafi do dagi jest dla mnie przykrym doświadczeniem, ze może jednak nie było warto...
Niemniej gram i pewnie w kolejnej edycji również zagram ,ale zastanowię się nad premium, gdyż sama gra mi w zupełności wystarcza. jeśli inni również nie będą widzieli w grze tylko i wyłącznie nagród (może wpłaty pozwolą na utrzymanie porządnego serwera, a nie na nagrody???) to może gra będzie tym czym miała być od początku???
ja wpłaciłem i fakt że tablet trafi do dagi jest dla mnie przykrym doświadczeniem, ze może jednak nie było warto...
Niemniej gram i pewnie w kolejnej edycji również zagram ,ale zastanowię się nad premium, gdyż sama gra mi w zupełności wystarcza. jeśli inni również nie będą widzieli w grze tylko i wyłącznie nagród (może wpłaty pozwolą na utrzymanie porządnego serwera, a nie na nagrody???) to może gra będzie tym czym miała być od początku???
Uwierz, że gra. Wątek zwany rewolucją wybudził nas chwilowo z rutyny.
Gra wymaga aby poświęcić 100% czasu na klikanie, niestety go nie mam. Dlatego apeluje kolejny raz :
Praca w zawodzie, tylko do pewnego poziomu
"
Gra wymaga aby poświęcić 100% czasu na klikanie, niestety go nie mam. Dlatego apeluje kolejny raz :
Praca w zawodzie, tylko do pewnego poziomu
"
A widzieliscie bilans w rankingu czolowki?:) Fajnie wyglada.Ciekawe skad wzieli takie sumy.
Mowa oczywiscie o czolowce bilansowej.Zeby nie bylo ze powiedzialam o czolowce gry.Moim zdaniem to nierealne a skoro czytalam o walku z lokatami wiec podejrzewam ze teraz powylazilo kto korzystal a kto nie.