errond pisze:lukaszszn wydajesz energię na znalezienie pracownika a nie wpisujesz ilu zatrudnisz;] jak wpiszesz 1 to masz nikłe szanse na znalezienie, obsiewać nie możesz bez pracowników
a powiedzcie mi o co chodzi z zatrudnianiem mojej osoby. Na czym to polega... Bo chce iść gdzieś do pracy, ale nie widzę takiej opcji, tylko jak już to zatrudniać...
ale zatrudnianie mnie na razie nie interesuje....
Przejrzałem temat i nie zadał nikt tego pytania. Pracuje w zawodzie i nagle trafiam do szpitala ( zazwyczaj mam całe życia albo bardzo dużo). Czy do szpitala trafia się też po przez pracę a jeśli nie to jaka może być przyczyna ?
za kazdym razem jak idziesz do pracy ubywa ci 5% zdrowia.Zeby trafic do szpitala zdrowie musi spasc do zera.Zdrowie moze spasc tez do zera gdy pracujesz jako wolontariusz w szpitalu mozna sie wtedy zakazic
niestety do szpitala trafiam po ubytku około 25% tak przy 80% 70% dziwnym trafem ląduję w szpitalu czasem chodząc na działkę też wywala do szpitala tak że na pewno to nie jest moja wina że nie zauważam poza tym co 20 min w szpitalu jestem... a w tym czasie nie da się wykorzystać życia....
Ja się jeszcze raz pytam co z moim błędem życiowym ? gdzie nagle do szpitala wsadza nie pracując jako wolontariusz a pracując a posiadając sporo zdrowia czy czasem nawet nie pracując
takie rzeczy wrzuca się do błędów i usterek;] nie widzę logicznego powodu dla którego to miałoby się dziać. stvoor może tylko zobaczyć co za robal w tym siedzi;]