Pytania wszelakie
Re: Pytania wszelakie
Grasz na dwoch roznych komputerach bedac na obu zalogowanym?
No to masz odpowiedz. Jezeli chcesz grac na dwoch urzadzeniach i nie miec problemow korzystaj z linku WYLOGUJ SIĘ
Stvoor: dziś nie logowałem się z dwóch urzadzeń, miałem 100% zdrowia (specjalnie sobie zostawiłem na zbiory), nie pracowałem tylko robiłem porzadki w biznesach. Na chwilę poszedłem, a po powrocie 52% zdrowia i okienko szpitala, więc faktycznie coś może być nie tak...
Logowalem sie na Twoje konto sprawdzajac bledy i tutaj moze byc pies pogrzebany, sory
czy można jednocześnie działać w branży spożywczej i usługach, mam przemysł spożywczy i czy ja zrobię szkolenie z usług to czy stracę przemysł spoż. czy nie?
Mozesz dzialac w tylu branzach ilu chcesz.
W pubie mam takie oto dane:
Wartość podaży na turę: $204
Zysk biznesu na turę: $51
Mam pytania:
1. Co to jest wartość podaży i na jakiej podstawie jest wyliczana.
2. Zysk biznesu jest na czysto, czy tyle ile wpływa do "kasy", czy po odliczeniu średnich kosztów, czy może jeszcze coś innego? Najlepiej także na jakiej podstawie jest wyliczany
Wartość podaży na turę: $204
Zysk biznesu na turę: $51
Mam pytania:
1. Co to jest wartość podaży i na jakiej podstawie jest wyliczana.
2. Zysk biznesu jest na czysto, czy tyle ile wpływa do "kasy", czy po odliczeniu średnich kosztów, czy może jeszcze coś innego? Najlepiej także na jakiej podstawie jest wyliczany
Marża na biznesach jest stała i wynosi 25%.
To co rozni poszczegolne biznesy to wartosc sprzedazy na ture, im wyzsza sprzedaz(podaz) tym wiecej to jest 25% razy ta podaz.
Im wieksza podaz tym wiekszy zysk, podaz zalezy od ilosci towarow ktore sprzedaje dany biznes - im wiecej tym bardziej oplacalna jest sprzedaz.
To co rozni poszczegolne biznesy to wartosc sprzedazy na ture, im wyzsza sprzedaz(podaz) tym wiecej to jest 25% razy ta podaz.
Im wieksza podaz tym wiekszy zysk, podaz zalezy od ilosci towarow ktore sprzedaje dany biznes - im wiecej tym bardziej oplacalna jest sprzedaz.